RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Jiirisirkkelin / jiirisahan vuokraus Tampere

Jiirissirkkelin vuokraus
24 e / 24 h
18 e / lisävrk
Jiirisirkkeli soveltuu hyvin esim. terassin tekemiseen tai listoittamiseen. Jiirisirkkelillä saadaan katkaistua laudat, lankut ja listat halutulla kulmalla sekä pysty että vaakatasossa.

Jiirisirkkeli on varustettu liukutoiminnolla. Liukutoiminto mahdollistaa leveidenkin lautojen katkaisemisen, koska terä liikkuu sekä ylös ja alas että eteen ja taakse. 0:n asteen kulmassa voidaan sahata 70 x 270 mm lautoja. Sahauskulmaksi voidaan asettaa vaakatasossa 47 astetta oikealle tai vasemmalle ja 45 astetta pystysuorassa oikealle tai vasemmalle.

Pakettiin sisältyy:

  • Bosch jiirisirkkeli
  • Terä

Huomioitavia asioita

Virtajohdon pituus on 1,5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Mitat ja kuljetus

Jiirisirkkelin mitat ovat noin: pituus 85 cm, leveys 48 cm, korkeus 44 cm ja paino 15 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Voit ladata ohjekirjan tästä Jiirisirkkelin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp