RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Suksiboksin ja koukkuboksin vuokraus Tampere

Vuokraa tilava ja helppokäyttöinen suksiboksi Tampereelta. Vuokraamme myös vetokoukkuun kytkettäviä kuljetuslaatikoita, eli koukkubokseja.

Huomioitavia asioita

Lähes aina suksiboksi vuokrataan 7 vrk ajaksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - perjantai 8.11. klo 14) tai kahdeksi viikonlopuksi ja viikoksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - maanantai 11.11. klo 14). Tämän takia meillä on 7 vrk ja 10 vrk pakettihinnat. Voit kysyä tarjousta myös muille ajoille.

Autamme asiakasta kuljetusboksin asennuksessa. Kuljetusboksin voi palauttaa koodihalliin toimistomme ollessa suljettuna, mutta silloin emme valitettavasti pääse auttamaan kuljetusboksin pois ottamisessa.

Suksiboksi asennetaan poikittaisiin taakkatelineisiin. Emme vuokraa merkki- ja mallikohtaisia taakkatelineitä. Vuokraamme taakkatelineitä, jotka sopivat suurimpaan osaan kattokaiteilla varustetuista autoista. Vuokraamme taakkatelineitä vain suksiboksin kanssa. Taakkatelineistä saattaa jäädä pienet jäljet kattokaiteisiin. Taakkatelineiden hinta on 19 e / vuokraus.

Telineet on hyvä käydä sovittamassa etukäteen, sillä ne eivät sovi kaikkiin kattokaiteisiin. Kokemustemme mukaan yleismalliset taakkatelineet eivät sovi ainakaan seuraaviin tai vastaaviin autoihin: Mitsubishi Outlander 2020, Dacia Duster 2017, Kia Ceed 2012-2018, Audi Q7 2015. Joissakin Volvo XC60 ja XC90 -malleissa on ura molemmilla puolilla kattokaidetta. Kyseisiin kattokaiteisiin ei sovi yleismallinen taakkateline, mutta esim. Biltema myy kohtalaisen edullisesti sopivia taakkatelineitä.

Asennathan omat telineesi autoosi ennen suksiboksin noutoa. Emme asenna asiakkaan taakkatelineitä. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen etureunasta takimmaisen takareunaan voi olla enintään 95 cm. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen takareunasta takimmaisen etureunaan pitää olla vähintään 50 cm. Taakkatelineen leveys (auton pituussunnassa) voi olla 9 cm ja korkeus 3,5 cm.

Joissakin autoissa tavaratilan luukku voi osua suksiboksiin, kun luukun avaa.

Jos auton kattolinja laskee voimakkaasti taakse päin, suksiboksi tai taakkatelineet saattavat pitää ujeltavaa ääntä. Tämän voi estää teippaamalla suksiboksin pohjasta kiinnikkeiden aukot ja taakkatelineistä kiinnikkeen hahlot umpeen. Jos telineet ja boksin pitäisi aina samassa autossa, niin aukkoihin ja hahloihin saisi pysyvät tiivisteet. Vuokrakäytössä joka autossa kiinnikkeet ovat vähän eri paikassa ja sen takia sopivia tiivisteitä ei ole mahdollista tehdä.

Tarkista kuljetusboksin ja taakkatelineiden kiinnitys muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Suksiboksi

Suksiboksien vuokraus
Ei sisällä taakkatelineitä
79 e / 7 vrk
119 e / 10 vrk

Koukkuboksi

Koukkuboksin vuokraus
Kytketään vetokoukkuun
15 e / 24 h
79 e / 7 vrk
Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoja tuotteesta. Voit vuokrata näitä tuotteita, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös WhatsApp