RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Lumilingon vuokraus Tampere

Lumilingon vuokraus
59 e / 24 h
40 e / lisävrk
Lumilinko helpottaa lumitöitä, varsinkin jos lunta on tullut paljon. Lumilinko puhaltaa lumen jopa yli 10 m päähän. Puhalluksen saa suunnattua haluamaansa suuntaan.

Lumilingon vuokraus on järkevää esim. mökkitien putsaukseen pari kertaa vuodessa, parkkipaikoilla autojen välien putsaukseen, pihateiden lumivallien siirtämiseen ja tien levittämiseen, sekä muihin kohteisiin, joissa tarve on satunaista ja lunta on paljon.

Vuokraamamme malli on pieniin pihoihin ja ahtaisiin väleihin sopiva malli, jossa on 55 cm työleveys. Isommatkin alueet saa putsattua, mutta ne vaativat useampia kävelykertoja verrattuna isompiin koneisiin. Koneessa on kaksi vaihdetta.

Syöttöaukon korkeus on 50 cm, eli sitä syvemmässä lumessa saattaa tulla ongelmia tehojen kanssa. 1-vaihteella nopeus on 1 km/h ja 2-vaihteella sekä peruutusvaihteella 3 km/h. 55 cm leveys ja 3 km/h nopeus mahdollistaa teoriassa 1650 m² alueen puhdistamisen tunnissa. Maksimikapasiteetti on 32 tonnia tunnissa.

Huomioitavia asioita

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan. Koneen alta voi lentää kiviä.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 98E5 polttoainetta tai pienmoottoribensiiniä, jota voi ostaa meiltä 5 litran kanistereissa. Polttoainekanisteri tulee palauttaa koneen mukana.

Mitat ja kuljetus

Lumilingon mitat ovat noin: pituus 140 cm, leveys 55 cm, korkeus 110 cm ja paino 67 kg.

Kuljettaminen vaatii peräkärryn tai pakettiauton, jonka voi tietysti vuokrata meiltä. Lainaamme lastausrampit lastaamista ja purkamista varten. Koneen turvallinen lastaaminen vaatii kaksi henkilöä. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös WhatsApp