RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Moottorisahan vuokraus Tampere

Moottorisahan vuokraus
48 e / 24 h
42 e / lisävrk
Kätevä, kevyt, mutta tehokas ammattilaistasoinen polttomoottorikäyttöinen moottorisaha. Laipan pituus on 35 cm, joka riittää peruskäyttäjän tarpeisiin.

Teräketju

Moottorisahan vuokraan sisältyy teräketju, joka on teroitettu vuokrauksen alkaessa. Teräketjuöljyä pitää lisätä teräketjuöljysäiliöön aina polttoaineen täytön yhteydessä. Teräketjuöljypullo sisältyy vuokrahintaan.

Huomioitavia asioista

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / 24 h tai 30 e / 7 vrk.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 2-tahti polttoainetta, jota voi ostaa meiltä hintaan 3 e / litra. Polttoaine on 5 litran kannussa ja se veloitetaan kulutuksen mukaan kun kannu palautetaan. Valmista 2-tahti polttoainetta saa myös useimmilta huoltoasemilta. Polttoaineen voi sekoittaa myös itse, jolloin 5 litraan 98 oktaanista polttoainetta lisätään 1 dl 2-tahtiöljyä (noin 2% sekoitussuhde).

Mitat ja kuljetus

Moottorisahan mitat ovat: pituus 70 cm ja paino 5 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Voit ladata ohjekirjan tästä moottorisahan ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös