RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Päältäajettavan ruohonleikkurin, eli ajoleikkurin, vuokraus Tampere

Päältäajettavan ruohonleikkurin, eli ajoleikkurin, vuokraus
48 e / 24 h
72 e / viikonloppu
Päältäajettavan ruohonleikkuri, eli ajoleikkuri, on tarkoitettu isojen nurmikoiden hoitoon. Ajoleikkuri on erityisen kätevä, jos ruoho on päässyt kasvamaan pitkäksi ja nurmikko pitää leikata monta kertaa.

Leikkuuleveys on 95 cm ja leikkuukorkeudessa on seitsemän säätöä välille 2,5 - 8 cm. Sopiva leikkuukorkeus on sellainen, että 1/3 nurmikon korkeudesta leikkautuu kerralla. Vaihteita on viisi eteen ja yksi taakse. Ajoleikkurin huippunopeus on 10 km/h.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / päivä tai 30 e / 7 vrk.

Ajoleikkurin pituus on 1,75 m, leveys 1,10 m ja korkeus 1,10 m. Paino on 170 kg.

Jos noudat leikkurin itse, lainaamme lastausrampit. Toimitamme tilanteen mukaan lisämaksusta ajoleikkurin enintään 20 km päähän toimistostamme. Toimitus maksaa alle 10 km etäisyydelle 18 e / suunta ja 10 - 20 km etäisyydelle 24 e / suunta.

Ajoleikkuri palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Ajoleikkurin polttoaine on 98E10.

Viikonloppupaketti alkaa perjantaina klo 13 ja päättyy maanantaina klo 9. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös