RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Päältäajettavan ruohonleikkurin, eli ajoleikkurin, vuokraus Tampere

Päältäajettavan ruohonleikkurin, eli ajoleikkurin, vuokraus
48 e / 24 h
30 e / lisävrk
Päältäajettavan ruohonleikkuri, eli ajoleikkuri, on tarkoitettu isojen nurmikoiden hoitoon. Ajoleikkuri on erityisen kätevä, jos ruoho on päässyt kasvamaan pitkäksi ja nurmikko pitää leikata monta kertaa.

Leikkuuleveys on 95 cm ja leikkuukorkeudessa on seitsemän säätöä välille 2,5 - 8 cm. Sopiva leikkuukorkeus on sellainen, että 1/3 nurmikon korkeudesta leikkautuu kerralla. Vaihteita on viisi eteen ja yksi taakse. Ajoleikkurin huippunopeus on 10 km/h.

Huomioitavia asioita

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / 24 h tai 30 e / 7 vrk.

Mitat

Ajoleikkurin pituus on 1,75 m, leveys 1,10 m ja korkeus 1,10 m. Paino on 170 kg.

Kuljetus

Jos noudat koneen itse, lainaamme lastausrampit. Voimme toimittaa lisämaksusta koneen Tampereelle tai ympäryskuntiin. Toimitus maksaa Tampereelle 20 e / suunta ja ympäryskuntiin 30 e / suunta. Kysy toimitusmahdollisuudesta varauslomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 98E10 polttoainetta.

Viikonloppupaketti alkaa perjantaina klo 13 ja päättyy maanantaina klo 9. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös