RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Pikahalkomakoneen vuokraus Tampere

Klapikoneen pika vuokraus
66 e / 24 h
54 e / lisävrk
Usein pikahalkomakone - eli klapikone tai puunhalkaisukone - vuokrataan, jotta saadaan pilkottua haloiksi esim. hankalat pihakoivut, joiden halkaiseminen kirveellä on vaikeaa.

Sähkökäyttöinen pikahalkomakone on nopea, hiljainen, tehokas ja turvallinen.

Pikahalkomakoneen liike on tavalliseen hydrauliseen klapikoneeseen verrattuna kaksi kertaa nopeampi. Yksin työskennellessä pikahalkomakone on jopa viisi kertaa nopeampi, sillä halot eivät putoa maahan vaan halkaisupöydälle, josta ne saa helposti siirrettyä koneeseen uutta halkaisua varten.

Kone sopii halkaisijaltaan alle 30 cm ja pituudeltaan 50 cm puille. Koneen puristusvoima on 7 tonnia.

Pikahalkomakonetta on helppo käyttää. Puu asetetaan koneen päälle kiilan ja halontyöntimen väliin. Halontyönnin työntää puun kiilaa päin, jolloin puu halkeaa. Kiilan vieressä on halkaisupöytä, johon halot putoavat. Tämä nopeuttaa edelleen työskentelyä, sillä halkoja ei tarvitse poimia maasta. Korkeat jalat helpottavat työskentelyä. Konetta ohjataan kaksi kättä vaativalla katkaisimella, jolloin kädet eivät jää vahingossa puristuksiin.

Vuokraamme myös edullisempaa perinteistä hydraulikäyttöistä klapikonetta.

Huomioitavia asioista

Pikahalkomakoneen tulee olla tasaisella ja tukevalla maalla, koska kone heiluu käytettäessä.

Älä pidä ohjausvipua painettuna, jos puu ei halkea, vaan vapauta vipu, käännä puu ja kokeile halkaisua samasta kohdasta, mutta toisesta suunnasta.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / 24 h tai 30 e / 7 vrk.

Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Mitat ja kuljetus

Pikahalkomakone mitat ovat: pituus 170 cm, leveys 50 cm, korkeus 105 cm ja paino 70 kg.

Kuljetus vaatii peräkärryn tai pakettiauton.

Voimme toimittaa lisämaksusta koneen Tampereelle tai ympäryskuntiin. Toimitus maksaa Tampereelle 20 e / suunta ja ympäryskuntiin 30 e / suunta. Kysy toimitusmahdollisuudesta varauslomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Pikahalkomakoneen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Pikahalkomakoneen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös