RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Porraskiipijän vuokraus Tampere

Porraskiipijän vuokraus
50 e / 24 h
250 e / 7 vrk
Porraskiipijällä on helppo kuljettaa pesukone, lipasto, jääkaappi tai muu painava esine portaissa.

Tasaisella porraskiipijä toimii kuten normaalit nokkakärryt. Portaissa porraskiipijä nousee tai laskee sähkömoottorin liikuttamien jalkojen avulla portaalta portaalle nappia painamalla. Porraskiipijä toimii myös kierreportaissa.

Vuokraamme myös edullisempia porraskärryjä. Porraskärryt eivät kevennä kuormaa, mutta helpottavat sen käsittelyä. Lue lisää Porraskärryjen vuokraus -sivulta.

Huomioitavia asioita

Porraskiipijällä voi kuljettaa enintään 200 kg kuormia.

Porraskiipijä toimii yhdellä latauksella kuormasta riippuen 15 - 30 kerrosta.

Porraskiipijää voidaan käyttää auton lastaamisessa vuokraamalla lastausrampit.

Kun siirrät porraskiipijöillä kuormaa muualla kuin portaissa, kytke automaattiset jarrut pois päältä, etteivät ne jarruta esim. kynnykseen osuessaa. Äkkijarrutus voi vahingoittaa kuormaa tai porraskiipijää.

Kun saavut portaisiin, kytke automaattiset jarrut päälle, ettei porraskiipijä luiskahda vahingossa portaisiin.

Mitat ja kuljetus

Porraskiipijän mitat ovat kahvat ja nokka kuljetusasennossa noin: pituus 30 cm, leveys 50 cm ja korkeus 110 cm sekä paino 30 kg, joten se sopii useimpiin keskikokoisiin farmariautoihin kääntämällä takapenkkien selkänojat.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Jääkaapin kuljetus portaissa porraskiipijällä

Voit ladata ohjekirjan tästä Porraskiipijän ohjekirja.

Voit vuokrata porraskiipijän, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös