RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Siltarampin vuokraus Tampere

Siltarampin vuokraus
9 e / 24 h
 
Siltaramppi helpottaa tavaroiden lastaamista esim. porrastasanteelta tai muulta lastaustasolta pakettiautoon, kuorma-autoon tai peräkärryyn. Voit peruuttaa ajoneuvon lastaustason lähelle ja laittaa siltarampin tavaratilan ja lastaustason väliin. Tavaroiden siirtäminen tavaratilaan helpottuu, sillä tavaroita ei tarvitse ensin laskea lastaustasolta alas ja sen jälkeen nostaa ylös tavaratilaan.

Siltarampin pituus on 90 cm ja leveys 70 cm. Kantavuus on 250 kg.

Huomioitavia asioita

Siltarampin pitää olla vähintään 10 cm sekä lastaustason että tavaratilan päällä. Ajoneuvo pitää peruuttaa siis noin 70 cm päähän lastaustasosta.

Peruuttaessa ja pakettiauton takaovia avatessa varo vaurioittamasta ajoneuvoa lastaustason päällä olevaan katokseen, vieressä olevaan kukkaruukkuun tms. esteeseen.

Mitat ja kuljetus

Siltarampin mitat ovat noin: pituus 90 cm, leveys avattuna 75 cm ja kokoontaitettuna 40 cm, korkeus 10 cm ja paino 10 kg.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös WhatsApp