RentCenter
YouTube Instagram In English

Toyota Yaris hybrid minileasing

Toyota Yaris hybrid minileasing

Saimme erän Toyota Yaris hybridejä edulliseen minileasingiin. Hinta on 490 e / kk. Tarjous on voimassa 1.5.2024 saakka.

Hintaan sisältyy 2500 km/kk. Ylikilometrit maksavat 0,20 e/km.

Leasingsopimukseen sisältyy kaskovakuutus 700 e omavastuulla. Muilta osin pätevät samat vuokra-autojen vakuutus- ja vuokrausehdot kuin tavallisissa vuokrauksissa. Omavastuun voi pienentää 100 e/kk lisämaksulla 500 euroon. Omavastuun pienennykseen sisältyy tuulilasi- ja rengasvakuutuksen omavastuun poisto.

Jos et tiedä tarvettasi tarkasti voimme tehdä tarjouksen joustavilla ehdoilla. Sopimusta voi jatkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen päivän kerrallaan, eli tarpeen loppuessa auton voi palauttaa heti. Sopimusta voi myös jatkaa myöhemmin uudelleen. Sopimusta ei kuitenkaan voi jatkaa 1.5.2024 eteenpäin samalla hinnalla.

Leasing- tai minileasingsopimuksen voivat laatia yksityiset henkilöt, yritykset, yhteisöt ja kunnat. Tarvittaessa voimme toimittaa auton myös muualle kuin Pirkanmaalle.

Toyota Yaris hybrid

Toyota Yaris hybrid on näppärä kaupunkiauto, jolla pärjää hyvin myös maantiellä.

Auto on rekisteröity viidelle, mutta käytännössä kyytiin mahtuu hyvin 4 henkeä. Ovia on viisi. Tavaratilaan sopii yksi iso matkalaukku ja pari pientä kassia.

Autossa on polttomoottori ja sähkömoottori, sekä automaattivaihteisto. Akkua ei ladata erikseen, vaan se latautuu moottorilla ja jarrutusenergia talteenotolla.

Sähkömoottori avustaa liikkeellelähdöissä ja alentaa huomattavasti polttoaineen kulutusta verrattuna polttomoottoriautoon. WLTP-kulutus on 3,9 l / 100 km ja siististi ajamalla siihen pääsee myös todellisuudessa. Hiilidioksidipäästöt ovat 92 g / km. Autolla ei silti jää jalkoihin, kun kaasun polkaisee pohjaan. Kiihtyvyys 0 - 100 km/h on 9,7 s

Varustelista on kattava. Varusteita ovat mm.:

  • Automaattisesti vaihtuvat pitkät valot
  • Etäisyyden tunnistava vakionopeudensäädin
  • Kaistavahti ja -avustin
  • Navigaattori
  • Peruutuskamera
  • Ratinlämmitin

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa