RentCenter
YouTube Instagram In English

Autoleasing, minileasing

Kun puhutaan auton pitkäaikaisesta vuokrauksesta käytetään termiä autoleasing tai 1-12 kk kestoisessa vuokrauksessa termiä minileasing.

Useimmiten leasingsopimukset ovat määräaikaisia ja autoon pitää ottaa vakuutukset itse. Kun leasingsopimus loppuu, auto siirtyy takaisin leasingyhtiön haltuun.

Easy price™ autoleasing tai minileasing

Tarjoamme joustavan minileasing vaihtoehdon: halutessasi ei määräaikaisuutta, joustavat kilometrirajat, ei lisämaksuja auton vaihtamisesta toiseen, eikä itse otettavia vakuutuksia.

Leasing- tai minileasingsopimuksen voivat laatia yksityiset henkilöt, yritykset, yhteisöt ja kunnat. Tarvittaessa voimme toimittaa auton myös muualle kuin Pirkanmaalle.

Yksityisille olemme kilpailukykyisiä 1 - 2 kk henkilöautojen minileasingeissa.

Yrityksille, yhteisöille ja kunnille olemme kilpailukykyisiä erityisesti pakettiautojen minileasingeissa. Lue lisää Pakettiauton minileasing -sivulta.


Hinnoitteluun vaikuttaa moni seikka, mutta tyypillinen hinta pienelle henkilöautolle on talviaikaan 500 - 600 e/kk ja kesällä 800 - 900 e/kk. Farmarimallinen isompi auto maksaa tyypillisesti talvella 750 - 850 e/kk ja kesällä 950 - 1150 e/kk.


Easy price™ autoleasing tai minileasing edut

Halutessasi ei määräaikaisuutta

Tietäessäsi tarpeesi keston tarkasti, voimme tehdä määräaikaisen tarjouksen haluammallesi ajalle.

Jos et tiedä tarvettasi tarkasti voimme tehdä tarjouksen joustavilla ehdoilla. Sopimusta voi jatkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen päivän kerrallaan, eli tarpeen loppuessa auton voi palauttaa heti.

Joustavat kilometrirajat

Normaalisti hintaan sisältyy 133 km/vrk, eli noin 4000 km/kk. Ylikilometrit maksavat 0,20 e/km. Jos tiedät kuukausittaiset ajokilometrisi tarkasti tai jos ne jäävät alle 133 km/vrk, voimme tehdä tarjouksen niiden mukaisesti.

Ei lisämaksuja auton vaihtamisesta toiseen

Jos auton tarpeesi muuttuu tilapäisesti esim. haluat lomamatkan ajaksi isomman auton tai remontin ajaksi pakettiauton, sekin onnistuu. Maksat vain autoryhmien hintojen erotuksen verran lisää.

Ei itse otettavia vakuutuksia

Kaikkiin leasingsopimuksiimme sisältyy kaskovakuutus. Henkilöautossa vakuutuksen omavastuu on 1000 e ja minibusseissa, pakettiautoissa ja kuorma-autoissa 1500 e. Omavastuuta voi pienentää lisämaksulla. Omavastuun pienennykseen sisältyy tuulilasi- ja rengasvakuutuksen omavastuun poisto. Muilta osin pätevät samat vuokra-autojen vakuutus- ja vuokrausehdot kuin tavallisissa vuokrauksissa.

Autojen teippaus

Sekä leasing- että minileasing autoista voidaan lyhyissä leasingeissa lisämaksusta ja pitkissä ilman lisämaksua poistaa RentCenterin mainosteipit. Haluessaan asiakas voi teippauttaa auton omilla teipeillään omalla kustannuksellaan. Asiakas vastaa omien teippiensä poistamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Pidempiaikaisten leasingautojen varustelu

Pidemmäksi ajaksi leasatut autot voidaan varustella esim. hyllyillä asiakkaan kustannuksella.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa