RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Plasmaionisaattorin vuokraus

Plasmaionisaattorin vuokraus
66 e / 24 h
60 e / lisävrk
Plasmaionisaattori poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä. Plasmaionisaattori tuottaa singlettihappea ja jonkin verran otsonia. Singlettihappi toimii otsonin tavoin ja on tehokas hapetin, mutta ei ole myrkyllistä.

Plasmaionisaattoria voidaan käyttää esim. eläinten-, savun-, tupakan- tai ummehtuneen hajun poistamiseen mm. pienestä asunnosta (yksiöstä), asuntoautosta, asuntovaunusta tai veneestä, joko myyntiä varten tai ostamisen jälkeen.

Käsittely ei tehoa epäorgaanisiin hajuihin, kuten maalin tai liuottimen hajuun. Käsittelyn jälkeen tilaan ei jää kemikaali- tai muita jäämiä.

Vuokraamme myös autojen otsonointiin sopivaa pientä otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön -sivulta.

Vuokraamme myös huoneistokäyttöön sopivaa suurempaa ja tehokkaampaa otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön -sivulta.

Käyttöaika

Useimmissa tapauksissa alle 30 m² tiloissa riittää noin 1,5 tunnin käsittely, mutta useampi käsittely saattaa olla tarpeen hajun voimakkuudesta ja lähteestä riippuen. Ajoneuvon ja huoneiston ionisointi -sivulta löytyy suuntaa antava lista eri hajujen ja eri kokoisten tilojen otsonoinnin ja ionisoinnin kestosta.

Koneessa on ajastin, joka mahdollistaa sen, että kone voidaan asettaa sammumaan esim. 2 tunnin päästä ja tilaa voidaan mennä tuulettamaan hetki koneen sammumisen jälkeen.

Huomioitavia asioita

Plasmaionisaattorin käyttölämpötila on 0 - 40 °C. Puhaltimen teho on 120 m³ / h.

Ionisoitavasta kohteesta tulee poistaa mahdollisimman suuri osa hajun lähteistä, kuten tupakan tuhka tai eläinten karvat ja hilse. Vuokraamme tekstiilien pesuun soveltuvaa tekstiilipesuria, jolla esim. auton penkit tai huoneiston sohva, nojatuolit ja matot kannattaa pestä ennen ionisointia. Tekstiilien on hyvä antaa kuivua ennen käsittelyä. Lue lisää Tekstiilipesurin vuokraus -sivulta.

Tuuletusventtiilit ja ilmaraot on hyvä sulkea, jotta otsonin ja singlettihapen pitoisuus ilmassa pysyy riittävänä.

Laite tuottaa singlettihapen lisäksi jonkin verran otsonia. Suurina määrinä pistävän hajuinen otsoni on myrkyllistä aiheuttaen mm. limakalvojen ja silmien ärsytystä. Käsiteltävässä tilassa ei saa oleskella käsittelyn aikana. Tilaa voidaan mennä tuulettamaan hetki koneen sammumisen jälkeen.

Ilmoita mahdollisille naapureille käsittelystä ja varmista, että otsoni ei leviä viereisiin huoneistoihin. Otsonaattoriin verrattuna otsonia ei muodostu paljoa, mutta asunto-osakeyhtiössä suosittelemme keskustelemaan käsittelystä isännöitsijän kanssa.

Otsoni haurastuttaa luonnonkumia (lateksia) ja saattaa vaikuttaa huonekasveihin. Poista lateksia sisältävät esineet ja huonekasvit käsiteltävästä tilasta.

Mitat ja kuljetus

Plasmaionisaattorin mitat ovat: pituus 35 cm, leveys 23 cm, korkeus 25 cm ja paino on 4,5 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi

Voit ladata ohjekirjan tästä Plasmaionisaattorin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös