RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Sohvankantoliinojen vuokraus Tampere

Sohvankantoliinojen vuokraus
9 e / 24 h
 
Sohvankantoliinat helpottavat raskaiden huonekalujen, kuten sohvan tai senkin kantamista. Enää ei tarvitse kantaa sohvaa rystyset valkoisina kädet seiniä raapien. Kantoliinoissa on valjaat, jotka asetaan hartioiden päälle. Paino jakaantuu tasaisesti hartioille ja molemmat kädet jäävät vapaiksi.

Kantoliinojen kesto on 100 kg ja pituus 3,5 m.

Huomioitavia asioita

Kantoliina laitetaan kannettavan huonekalun alle pitkittäin.

Kantoliinoja ei saa laittaa kulkemaan terävän nurkan yli, koska ne voivat hiertyä poikki. Mikäli liinat katkeavat tai kuluvat epänormaalisti asiakkaan käytössä, veloitamme omavastuun.

Vuokraamme myös raskaampien esineiden siirtämiseen sopivia pianonkantoliinoja.

Mitat ja kuljetus

Sohvankantoliinat on pakattu muuttolaatikkoon, jonka mitat ovat noin: pituus 60 cm, leveys 40 cm, korkeus 30 cm ja paino 5 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Sohvan kantaminen sohvankantoliinoilla

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp