RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Nokkakärryjen vuokraus Tampere

Nokkakärryjen vuokraus
12 e / 24 h
(6 e / 24 h autonvuokrauksen yhteydessä)
Korotettujen nokkakärryjen vuokraus
18 e / 24 h
(12 e / 24 h autonvuokrauksen yhteydessä)
Vuokraamme ammattilaistasoisia nokkakärryjä. Nokkakärryillä on helppo kuljettaa jääkaappi, kirjahylly, muuttolaatikoita, pesukone, lipastoja ja muita painavia esineitä. Nokkakärryjä käyttäessä ei tarvitse kantaa pesukonetta sormet verillä.

Muuttaminen kaksilla nokkakärryillä on nopeaa, jos suurimman osan isoista huonekaluista saa hissiin. Silloin ylhäällä huonekalut voidaan viedä yksillä nokkakärryillä hissiin ja alhaalla toisilla nokkakärryillä autoon.

Nokkakärryjä on kahta eri mallia

Tavalliset nokkakärryt, joiden kantavuus on 200 kg, sopivat sopivat esim. pesukoneen ja muuttolaatikoiden kuljetukseen.

Korotetut nokkakärryt, joiden kantavuus on 200 kg, sopivat korkeiden esineiden kuljetukseen. Korotetuissa nokkakärryissä on 1,5 metriä korkea runko, jonka ansiosta niillä voidaan kuljettaa korkeita esineitä kuten jääkaappi, kirjahylly tai rullattu matto.

Vuokraamme myös portaissa kulkevia porraskärryjä.

Huomioitavia asioita

Korotetut nokkakärryt eivät sovi pystyssä matalimpaan H-ryhmän pakettiautoon eivätkä peräkärryyn, joten niissä korotettuja nokkakärryjä ei voi käyttää lastausramppien kanssa.

Nokkäkärryjä voidaan käyttää auton lastaamisessa vuokraamalla lastausrampit.

Vuokrattavissa nokkakärryissä on renkaissa ilmaa silloin kun kärryjä tarvitaan, toisin kuin monien omissa nokkakärryissä.

Mitat ja kuljetus

Nokkakärryjen riippuvat mallista ja ovat noin: pituus 45 - 55 cm, leveys 45 - 55 cm ja korkeus 120 - 150 cm, joten ne sopivat useimpiin keskikokoisiin farmariautoihin kääntämällä takapenkkien selkänojat.

Voit vuokrata nokkakärryt, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös