RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Nokkakärryjen vuokraus Tampere

Nokkakärryjen vuokraus
6 e / 24 h
30 e / 7 vrk
Korotettujen nokkakärryjen vuokraus
12 e / 24 h
60 e / 7 vrk
Nokkakärryillä on helppo kuljettaa jääkaappi, kirjahylly, muuttolaatikoita, pesukone, lipastoja ja muita painavia esineitä. Vuokraamme ammattilaistasoisia nokkakärryjä.

Muuttaminen kaksilla nokkakärryillä on nopeaa, jos suurimman osan isoista huonekaluista saa hissiin. Silloin ylhäällä huonekalut voidaan viedä yksillä nokkakärryillä hissiin ja alhaalla toisilla nokkakärryillä autoon.

Nokkakärryjä on kahta eri mallia.
  • Tavalliset nokkakärryt, joiden kantavuus on 200 kg. Tavalliset nokkakärryt sopivat esim. pesukoneen ja muuttolaatikoiden kuljetukseen.
  • Korotetut nokkakärryt, joiden kantavuus on 200 kg. Korotetuissa nokkakärryissä on 1,5 metriä korkea runko, jonka ansiosta niillä voidaan kuljettaa korkeita esineitä kuten jääkaappi, kirjahylly tai rullattu matto.

Vuokraamme myös portaissa kulkevia porraskärryjä.

Nokkäkärryjä voidaan käyttää auton lastaamisessa vuokraamalla lastausrampit.

Korotetut nokkakärryt eivät sovi pystyssä matalimpaan H-ryhmän pakettiautoon eivätkä peräkärryyn, joten niissä korotettuja nokkakärryjä ei voi käyttää lastausramppien kanssa.

Voit vuokrata nokkakärryt, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön.

Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös