RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Oksasilppurin vuokraus Tampere

Oksasilppurin vuokraus
36 e / 24 h
30 e / lisävrk
Sähkökäyttöinen "Turbine Cut" oksasilppuri on hiljainen, tehokas ja turvallinen. Kone sopii halkaisijaltaan alle 42 mm oksille ja sen läpäisymäärä tunnissa on jopa 215 kg. Silppuri soveltuu kaikenlaisen orgaanisen materiaalin silppuamiseen.

Oksasilppurin tuottamaa silppua voidaan käyttää esim. pensaiden juurella karikkeena estämässä rikkakasvien kasvua. Silppu soveltuu myös kompostin kuivikkeeksi.

Oksasilppuria on helppo käyttää. Materiaali syötetään koneen päältä täyttösuppiloon. Silppu kerääntyy koneen alla olevaan irrotettavaan kokoojasäiliöön. Tuoreet ohuet oksat ja märkä materiaali saattavat tukkia koneen, joten materiaalin tulisi olla kuivaa ennen silppuamista.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / päivä tai 30 e / 7 vrk.

Oksasilppuri painaa noin 31 kg. Kuljetusta varten täyttösuppilo voidaan irrottaa ja asettaa kokoojasäiliön sisälle, jolloin kone sopii useimpiin keskikokoisiin henkilöautoihin. Koneen mitat suppilo kokoojasäiliöön asetettuna ovat pituus 70 cm, leveys 40 cm ja korkeus 70 cm.

Virtajohdon pituus on 9 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä oksasilppurin käyttöön.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Oksasilppurin käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Oksasilppurin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös