RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Oksasilppurin vuokraus Tampere

Oksasilppurin vuokraus
36 e / 24 h
30 e / lisävrk
Sähkökäyttöinen "Turbine Cut" oksasilppuri on hiljainen, tehokas ja turvallinen. Kone sopii halkaisijaltaan alle 42 mm oksille ja sen läpäisymäärä tunnissa on jopa 215 kg, toki riippuen konetta käyttävän henkilön fyysisestä kunnosta.

Oksasilppurin tuottamaa silppua voidaan käyttää esim. pensaiden juurella karikkeena estämässä rikkakasvien kasvua. Silppu soveltuu myös kompostin kuivikkeeksi.

Oksasilppuria on helppo käyttää. Materiaali syötetään koneen päältä täyttösuppiloon. Silppu kerääntyy koneen alla olevaan irrotettavaan kokoojasäiliöön.

Huomioitavia asioita

Tuoreet ohuet oksat ja märkä materiaali saattavat tukkia koneen, joten materiaalin tulisi olla kuivaa ennen silppuamista.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / 24 h tai 30 e / 7 vrk.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Virtajohdon pituus on 9 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Mitat ja kuljetus

Kuljetusta varten täyttösuppilo voidaan irrottaa ja asettaa kokoojasäiliön sisälle. Oksasilppurin mitat täyttösuppilo irrotettuna ovat: pituus 70 cm, leveys 40 cm, korkeus 70 cm ja paino 31 kg, joten se sopii sopii useimpiin keskikokoisiin henkilöautoihin.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Oksasilppurin käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Oksasilppurin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös