RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Raivaussahan / trimmerin vuokraus Tampere

Raivaussahan vuokraus
42 e / 24 h
36 e / lisävrk
Raivaussahalla voidaan mm. tehdä puiden ensiharvennus tai niittää pajut ojasta. Vesakkoterällä varustettuna voidaan leikata ylikasvanut ja pieniä puun taimia sisältävä ruohikko vaikeista paikoista, kuten talon vierestä tai esim. marjapensaiden juurelta.

Raivaussahaa kannatellaan valjaissa, jotka sisältyvät hintaan.

Terät

Kone vuokrataan varustettuna joko raivausterällä tai vesakkoterällä. Halutessasi voit vuokrata koneen varustettuna useammalla terällä. Lisähinta on 12 e / 24 h ja 6 e / lisävrk. Terän vaihtaminen on helppo ja nopea toimenpide.

Raivausterä on tarkoitettu kokoluokaltaan noin sormen vahvuisesta ranteen vahvuisten puiden ja pensaiden raivaamiseen. Terä on teroitettu kun vuokraus alkaa.

Vesakkoterä on tarkoitettu kokoluokaltaan alle sormen vahvuisen risukon ja pitkän heinikon raivaamiseen.

Huomioitavia asioita

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 2-tahti polttoainetta, jota voi ostaa meiltä hintaan 3 e / litra. Polttoaine on 5 litran kannussa ja se veloitetaan kulutuksen mukaan kun kannu palautetaan. Valmista 2-tahti polttoainetta saa myös useimmilta huoltoasemilta. Polttoaineen voi sekoittaa myös itse, jolloin 5 litraan 98 oktaanista polttoainetta lisätään 1 dl 2-tahtiöljyä (noin 2% sekoitussuhde).

Mitat ja kuljetus

Raivaussahan mitat ovat noin: pituus 150 cm, leveys 50 cm, korkeus 30 cm ja paino 10 kg.

Raivaussahan kahvat voi kääntää rungon suuntaisesti, jolloin mitat ovat noin: pituus 150 cm, leveys 30 cm ja korkeus 30 cm. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Kuljettaminen vaatii, että takapenkin selkänojan kääntää alas.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Raivaussahan käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Raivaussahan ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös