RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Pianonkantoliinojen vuokraus Tampere

Pianonkantoliinojen vuokraus
18 e / 24 h
90 e / 7 vrk
Pianonkantoliinat helpottavat raskaiden esineiden, kuten pianojen ja senkkien kantamista. Enää ei tarvitse kantaa pianoa rystyset valkoisina kädet seiniä raapien. Ammattilaistasoisissa kantoliinoissa on valjaat, jotka asetaan hartioiden päälle. Paino jakaantuu tasaisesti hartioille ja molemmat kädet jäävät vapaiksi.

Kantoliinojen kesto on 250 kg ja pituus 3,5 m.

Huomioitavia asioita

Kantoliinat laitetaan kannettavan huonekalun alle pitkittäin tai molemmissa päissä poikittain. Liinat voidaan laittaa myös ristiin - oikealta vasemmalle ja vasemmalta oikealle - pitkittäin. Sopiva kantotapa on huonekalukohtainen ja löytyy kokeilemalla.

Kantoliinoja ei saa laittaa kulkemaan terävän nurkan yli, koska ne voivat hiertyä poikki. Mikäli liinat katkeavat tai kuluvat epänormaalisti asiakkaan käytössä, veloitamme omavastuun.

Vuokraamme myös kevyempien esineiden siirtämiseen sopivia sohvankantoliinoja.

Mitat ja kuljetus

Pianonkantoliinat on pakattu muuttolaatikkoon, jonka mitat ovat: pituus 60 cm, leveys 40 cm ja korkeus 30 cm, joten ne saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Sohvankantoliinojen ohjetta voi soveltaa pianonkantoliinoihin.

Sohvan kantaminen sohvankantoliinoilla

Voit vuokrata pianonkantoliinat, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös