RentCenter
YouTube Instagram In English
Muuttoauton vuokraus Tampere

Muuttoauton vuokraus Tampere

Vuokraa pakettiauto tai kuorma-auto muuttoon Tampereelta. Vuokra-aika voidaan sopia joustavasti kahden tunnin ja useamman vuorokauden väliltä.

Meiltä saat putsatut ja siistit autot, jonka vakuudeksi annamme Pakettiautojen puhtaustakuun™. Lue lisääPakettiautojen puhtaustakuu™ -sivulta.

Minkä muuttoauton vuokraan?

Alla olevassa taulukossa on suuntaa antavat tiedot eri muuttoautojen kuljetuskyvystä. Klikkaamalla autoryhmää tai -mallia saat lisätietoja autoryhmästä ja näet autoryhmän hinnaston. Voit tarvittaessa selata taulukkoa oikealle ja vasemmalle.

Ryhmä Muuttoauto esim. Tavaratila Sopii noin Kantavuus Ajokortti  
H VW Transporter 6 m³ / pituus 2,5 m Sohva ja sänky 1000 kg B Varaa / pyydä tarjous
I Ford Transit 9 m³ / pituus 2,8 m Pieni yksiö 1000 kg B Varaa / pyydä tarjous
J Ford Transit 10,5 m³ / pituus 3,0 m Yksiö 1000 kg B Varaa / pyydä tarjous
K Renault Master 15 m³ / pituus 3,7 m Pieni kaksio 1350 kg B Varaa / pyydä tarjous
L Ford Transit 20 m³ / pituus 4,1 m Kaksio 800 kg B Varaa / pyydä tarjous
M Iveco Eurocargo 33 m³ / pituus 6,0 m 3 - 4 h + k 2400 kg C1 / C Varaa / pyydä tarjous
←Selaa taulukkoa pyyhkäisemällä→

Miten olette huomioineet muuttajien tarpeet autojen valinnassa?

H - K-ryhmän muuttoautot ovat etuvetoisia. Etuvetoisissa malleissa tavaratilan lattia on matalammalla kuin takavetoisissa malleissa. Nostokorkeus on vain 0,5 m, jolloin autoon voi kävellä kuorman kanssa. Jos nostokorkeus olisi esim. 0,7 m, kuten useissa takavetoisissa autoissa, kuorma pitäisi laskea ensin tavaratilan lattialle, nousta itse autoon ja lopuksi asettaa tavara paikalleen. Korkeusero ei ole suuri, mutta se vaikuttaa käytettävyyteen huomattavasti.

L- ja M-ryhmän muuttoautoissa on takalaitanostin, jolla lastattavat tavarat voidaan nostaa nappia painamalla tavaratilan lattian tasolle. Takalaitanostin on hyvä apuväline raskaiden esineiden, kuten pianojen, muuttamisessa. Kevyempiä tavaroita kantaessa takalaita voidaan asettaa maan ja tavaratilan lattian puoliväliin, jolloin autoon on helppo kävellä kuorman kanssa.

K - M-ryhmän muuttoautoissa tavaratilan korkeus on yli 2 m, joten niihin sopivat useimmat sängyt, pöydät ja kirjahyllyt pystyyn. Matalammissa pakettiautoissa vaakatasoon asetetut isot huonekalut vievät lähes puolet tavaratilasta, mutta pystyyn asetettuna ne vievät vain reilun metrin tavaratilan etuosasta.

Mitä eri hinnoitteluvaihtoehtoja teillä on? Voinko tosiaan vuokrata muuttoauton vain kahdeksi tunniksi?

Tampereen seudulla muutettaessa arkisin maanantai klo 8 ja perjantai klo 17 välillä voimassa olevat kahden ja neljän tunnin Easy price™ pikapaketit ovat edullisin vaihtoehto.

Lisäksi käytössä ovat Easy price™ pakettihinnat kuudeksi tunniksi, vuorokaudeksi, lauantaiksi, viikonlopuksi tai viikoksi. Voit myös pyytää tarjousta useamman päivän vuokrauksesta.

Easy price™ lauantaipaketti on suunniteltu omatoimimuuttajan tarpeisiin. Auton voi noutaa perjantaina klo 14 - 17 ja palautus tapahtuu sunnuntaihin klo 8 mennessä. Perjantaina voi siis pakata auton valmiiksi ja lauantaina lähetä liikkeelle heti aamusta. Tai perjantaina voi viedä kaatopaikkakuorman ja tehdä varsinaisen muuton lauantaina. Hinta on vain vähän vuorokausihintaa korkeampi. Pidemmälle matkalle tai suuremman asunnon paikallismuuttoon tarjoamme Easy price™ viikonloppupakettia, jossa auto on käytössä myös sunnuntain.

Emme pyri olemaan halvin, vaan pyrimme olemaan sekä palvelun että kaluston osalta hintalaatu-suhteeltaan paras. Googlessa ja Facebookissa olemme saaneet arvosanaksi yli 4,5/5 tähteä.

Miksi kannattaa vuokrata muuttoauto teiltä?

Muuttoautoillamme tehdään yli 2500 muuttoa vuodessa, joten meille on kertynyt kokemusta asiakkaiden muuton helpottamisesta. Olemme tehneet omatoimimuuton mahdollisimman vaivattomaksi. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

 • Tamperelainen perheyritys - rahat eivät mene ulkomaille.
 • Tampereen laajin muuttovälinevalikoima - helpompi muutto sinulle.
 • Autot tarkistetaan ja pestään vuokrausten välissä - moottorissa on öljyä eikä tuulilasissa ole läpinäkymätöntä ötökkäkerrosta.
 • Autojen tavaratilat puhdistetaan vuokrausten välissä - tavarasi eivät likaannu muutossa ainakaan auton takia.
 • Vuokrauksen minimiaika vain kaksi tuntia - veloitus vain tarpeesi mukaan.
 • Liikenne- ja kaskovakuutus sisältyvät hintaan - ei moninkertaisia vakuutusmaksuja, valitset vain omavastuun suuruuden.
 • Tiepalvelu 24 / 7 sisältyy hintaan - et joudu maksumieheksi, jos autoon tulee tekninen vika ja me autamme jatkamaan matkaa.
 • Ei lisäveloitusta meille soittamisesta, vain pvm/mpm - olemme autovuokraamo, emme maksullinen puhelinpalvelu.
 • Ei lisäveloitusta kuormaliinoista - haluamme että sinun tavarasi ja meidän automme pysyvät ehjinä.
 • Ei lisäveloitusta lisä- tai nuoresta kuljettajasta - on parempi, että pitkällä matkalla on monta kuskia, eikä yksi aja väsyneenä.
 • Ei lisäveloitusta talvivarustelusta - lumiharja löytyy autosta lisämaksutta ja nastarenkaat ovat kitkoja turvallisemmat oudossa autossa.
 • Ei lisäveloitusta vetokoukun käytöstä - jos autossa on vetokoukku, sitä saa tietenkin käyttää.
 • Meillä on todella mukavat asiakkaat, sopisit varmasti joukkoomme.

Meillä on jo yli 25 000 mukavaa ja tyytyväistä asiakasta

Inkeri
5/5
"Suosittelen yksi parhaista autonvuokraus paikoista. Ystävällinen asiakaspalvelu ja hyvä autoon perehdytys."
Dan
4/5
"Hyvä palvelu ja hyvät autot."
Tarja
5/5
"Saimme "muuttopakun" todella pienellä varoitusajalla ja RentCenter pelasti katastrofaalisesti alkaneen päivämme."
Päivi
5/5
"Palvelu yksilöllistä,asiantuntevaa ja hyvää. Autot aina siistit ja hyvin huolletut. Hinta-laatusuhde erinomainen. Vuosikymmenien aikana en ole vielä ikinä pettynyt. Lämpimästi suosittelen."
Hanna
5/5
"Olen vuokrannut auton Tampereen RentCenteriltä useita kertoja. Kaikki toimii aina erinomaisesti. Palvelu on loistavaa, autot luotettavia ja mahdolliset pienet ongelmat hoidetaan nopeasti. Suosittelen!"
Oiva
5/5
"Hyvät autot ja mukavat ihmiset. Suosittelen ehdottomasti!"
Anu
5/5
"Erinomaista palvelua vuokratessamme pakettiauton. Palvelu liikkeessä oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja auto toimi moitteettomasti."
Jari
5/5
"Loistavaa palvelua asiantuntevalla otteella. Autokin oli hyvä ajettava ja todella siisti. Hinta kilpailukykyinen. Suosittelen!"
Päivi
5/5
"Aina tarpeen tullen vuokraan auton , autot kunnossa ja puhtaita ja palvelu aina erinomaista ! Tälläkään kerralla en pettynyt. Hyvää jatkoa !"
Markku
4/5
"Todella ystävällinen palvelu."
Marjo
5/5
"Hyvä palvelu."
Irina
5/5
"Hyvä palvelu ja Georgella sain auton penkit, maton ja terassin kalusteineen puhtaiksi."
Vesa
5/5
"Loistava palvelu ja edulliset hinnat. Suosittelen!"
Eero
5/5
"Loistava ja edullinen sekä monipuolinen valikoika kaikkea."
William
5/5
"Olen käyttänyt tätä yritystä 3 kertaa .... Aina kohtelias ystävällinen ja ajoneuvot puhtaat, hinnat ovat erittäin kohtuulliset
Santtu
5/5
"Ystävällinen palvelu. Tuli fiilis, että tänne asiakas on tervetullut."
Tomi
5/5
"Loistava paikka."
Henry
5/5
"Hyvä asiantunteva palvelu, auto uusi, edullinen ja hyvä ajaa. Kaikki toimii niinku pitää."
Marja-Leena
4/5
"RentCenterin olen todennut hyväksi ja luotettavaksi vuokraamoksi. Henkilökunnan kanssa on helppo asioida ja aina oon tarvitessani saanut auton vuokralle. Myös joustavuus henkilökunnalla esim. auton palautustilanteessa on kiitettävää :)"
Erkki
4/5
"Ystävällinen palvelu ja suksiboxi asennettiin paikalleen ja annettiin ohjeet palauttamisesta. Hinta oli asiallinen tähän tarpeeseen nähden, joten kaikki sujui hyvin. Yöllä sataneen alijäähtyneen veden vuoksi olin myöhässä, mutta siitä huolimatta asennus sujui nopeasti."

Mitä apuvälineitä voin vuokrata muuttoa varten?

Tiedämme, että muuttaminen on työlästä ja siksi tarjoamme vuokralle laajan valikoiman muuttoa helpottavia muuttovälineitä. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

Muuttovälineiden vuokraus
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa