RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Painepesurin vuokraus Tampere

Painepesurin vuokraus
36 e / 24 h
30 e / lisävrk
Vuokraamamme painepesuri on ammattilaistasoinen malli, jolla voit pestä mm. auton, asuntovaunun, pihakalusteet, pihan, terassin tai veneen.

Paine on 160 bar, veden tuotto n. 600 l / h ja moottorin teho 3300 W. Paine on säädettävissä pesusuuttimesta. Painepesurissa on pitkä 15 m pesuletku kätevällä laitteeseen integroidulla letkukelalla. Koneen tulovesiliitännässä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (uros).

Huomioitavia asioita

Virtajohdon pituus on 5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Katkaise virta aina kun et käytä painepesuria.

Vesisuihkua ei saa suunnata ihmisiä, eläimiä tai vaurioituvia pintoja kohti.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Mitat ja kuljetus

Painepesurin mitat ovat noin: pituus 40 cm, leveys 40 cm, korkeus 100 cm ja paino 30 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Painepesurin käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Painepesurin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp