RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Painepesurin vuokraus Tampere

Painepesurin vuokraus
36 e / 24 h
30 e / lisävrk
Vuokraamamme painepesuri on ammattilaistasoinen malli, jolla voit pestä mm. auton, asuntovaunun, pihakalusteet, pihan, terassin tai veneen.

Paine on 160 bar, veden tuotto n. 600 l / h ja moottorin teho 3300 W. Paine on säädettävissä pesusuuttimesta. Painepesurissa on pitkä 15 m pesuletku kätevällä laitteeseen integroidulla letkukelalla. Koneen tulovesiliitännässä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (uros).

Huomioitavia asioita

Virtajohdon pituus on 5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Tarvittaessa voit vuokrata meiltä 15 m tulovesiletkun. Letkun molemmissa päissä on tavallinen 1/2" puutarhan pikaliitin (naaras). Mukana on myös urosliitin, joka sopii useimpiin keittiön hanoihin, pesukoneen liitäntöihin ja ulkovesihanoihin.

Mitat ja kuljetus

Painepesurin mitat ovat: pituus 40 cm, leveys 40 cm, korkeus 100 cm ja paino 30 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Painepesurin käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Painepesurin ohjekirjao.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös