RentCenter
YouTube Instagram In English

Rullarampin vuokraus Tampere

Rullarampin vuokraus
25 e / 24 h
 

Rullaramppi on leveä lastausramppi, jonka saa rullattua rullalle kuljetusta varten. Rullaramppia voi käyttää normaalina lastausramppina esim. rullakoiden ja keikkalaatikoiden lastaamiseen.

Rullaramppia voi käyttää myös siltana, jolloin se helpottaa tavaroiden lastaamista esim. porrastasanteelta tai muulta lastaustasolta pakettiautoon, kuorma-autoon tai peräkärryyn. Voit peruuttaa ajoneuvon lastaustason lähelle ja laittaa rullarampin tavaratilan ja lastaustason väliin sillaksi. Tavaroiden siirtäminen tavaratilaan helpottuu, sillä tavaroita ei tarvitse ensin laskea lastaustasolta alas ja sen jälkeen nostaa ylös tavaratilaan.

Rullarampin pituus on 200 cm ja hyötyleveys 89 cm. Kantavuus on 350 kg.

Voit vuokrata meiltä myös pareittain vuokrattavat Lastausrampit. Lastausrampit sopivat hyvin esim. moottoripyörän tai mönkijän lastaamiseen.

Huomioitavia asioita

Rullarampin pitää olla vähintään 20 cm sekä lastaustason että tavaratilan päällä. Ajoneuvo pitää peruuttaa siis noin 160 cm päähän lastaustasosta.

Peruuttaessa ja pakettiauton takaovia avatessa varo vaurioittamasta ajoneuvoa lastaustason päällä olevaan katokseen, vieressä olevaan kukkaruukkuun tms. esteeseen.

Korotetut nokkakärryt eivät sovi pystyssä matalimpaan H-ryhmän pakettiautoon eivätkä kuomukärryyn, joten niissä korotettuja nokkakärryjä ei voi käyttää rullarampin kanssa.

Sormien jättäminen rampin nivelien väliin ramppia rullatessa on ehdottomasti kiellettyä!

Mitat ja kuljetus

Rullarampin mitat ovat noin: pituus 200 cm, leveys 92 cm, korkeus 10 cm ja paino 19 kg. Rullattuna rullan korkeus on 92 cm ja halkaisija 50 cm.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa