RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Tekstiilipesurin / painehuuhtelulaitteen vuokraus Tampere

Tekstiilipesurin vuokraus
33 e / 24 h
27 e / lisävrk
Tekstiilipesurilla voi pestä ja puhdistaa kangassohvat, -tuolit, matot ja auton penkit tai painehuuhtelulaitteena terassit, parvekkeet ym. Puhdistettavasta materiaalista tulee syväpuhdas ja raikkaan tuoksuinen.

Tekstiilipesuria on helppo käyttää. Sitä käytetään kuten imuria, mutta hitaammin liikuttaen. Pesuvesi suihkuaa paineella imusuuttimen eteen ja imusuutin imee veden likavesisäiliöön. Erittäin likaiset pinnat saattavat vaatia useamman pesun.

Pestävä pinta kuivuu muutamassa tunnissa riippuen pesukertojen määrästä ja pestävästä materiaalista.

Monesti tekstiilipesuri vuokrataan yksittäisen kohteen, kuten sohvan pesua varten. Usein tekstiilipesuri palautetaan kuitenkin vuorokauden jälkeen edelleen käytöstä kuumana, kun on innoissaan pesty kaikki mitä on keksitty.

Alla olevassa kuvassa on tekstiilipesurilla pesty auton penkki ennen ja jälkeen pesun.
Auton penkkien pesu tekstiilipesurilla
Alla olevassa kuvassa on tekstiilipesurilla pesty nojatuoli ennen ja jälkeen pesun.
Nojatuolin pesu tekstiilipesurilla

Suuttimet

Vuokraukseen sisältyy yksi suutin. Lisäsuutin maksaa 6 e / vuokraus.

Sohvalle, tuolille jne. tarkoitetun tekstiilisuuttimen leveys on noin 10 cm.

Matoille tarkoitetun mattosuuttimen leveys on noin 30 cm ja siihen sisältyy jatkovarsi, joka tekee työskentelystä helpompaa.

Huomioitavia asioita

Imu- / vesiletkun pituus on 3 m ja virtajohdon 9,5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Tekstiilipesurissa voi käyttää vaahtoamatonta yleispesuainetta tai erityisesti tekstiilien pesuun tai painehuuhteluun tarkoitettua pesuainetta. Tekstiilien pesuun tai painehuuhteluun tarkoitettuja pesuaineita voi ostaa useimmista autotarvikeliikkeistä.

Halutessasi voit ostaa pesuaineen myös meiltä. Litran pullo Kiilto Jiffyä maksaa 6 e. Pesuainetta kuluu normaalissa kotikäytössä noin 1 - 5 dl vuorokaudessa. Pesuainepullo tulee palauttaa laitteen palautuksen yhteydessä. Täytämme pullon isommasta pakkauksesta, jolloin muovijätteen määrä vähenee ja litrahinta pysyy kohtuullisena.

Mitat ja kuljetus

Tekstiilipesurin mitat ovat noin: pituus 45 cm, leveys 45 cm, korkeus 50 cm ja paino 10 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Tekstiilipesurin käyttökuntoon laitto

Auton sisäpesu tekstiilipesurilla

Maton pesu tekstiilipesurilla

Nojatuolin pesu tekstiilipesurilla

Sohvan pesu tekstiilipesurilla

Voit ladata ohjekirjan tästä Tekstiilipesurin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.

Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp