RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Millaisilla ehdoilla vuokraatte autoja?

Tällä sivulla on yhteenveto vuokrausehdoista. Lataa yksityiskohtaiset vuokrausehdot pdf-muodossa tästä Vuokrausehdot. Vuokrausehdot ovat saatavissa myös toimistostamme. Auton vuokrausehdot koskevat soveltuvin osin myös muita vuokrattavia tuotteita.

1. Vuokraaja / ajokortti

Voimassa oleva ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus sekä 21 vuoden ikäraja (luokissa G - M 23 vuotta). Sopimuksen tekijä vastaa siitä, että ajoneuvon kuljettajalla on ajo-oikeus. Lisäkuljettajista ei peritä lisämaksuja.

2. Polttoaine

Polttoaine ei sisälly hintaan. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täynnä.

3. Vakuutusturva

Easy price™ pakettihintaan sisältyy liikenne-, vaunuvahinko-, palo- ja varkausvakuutus. Vakuutuksen omavastuuta voidaan pienentää lisämaksulla. Omavastuu peritään jokaista erillistä vahinkotapausta kohden. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan tahalliset tai vuokraajan huolimattomuuden takia aiheutuneet vahingot täysimääräisesti.

Katso lisätietoja Vuokra-autojen vakuutus -sivulta.

4. Vuokran maksu

Arvioitu vuokra peritään etukäteen autoa noudettaessa. Maksuvälineenä käyvät RentCenterin hyväksymät maksu- ja luottokortit.

5. Sakot ja pysäköintivirhemaksut

Vuokraaja on vastuussa kaikista em. maksuista ja niiden aiheuttamista perintäkustannuksista.

6. Auton palautus

Auto on palautettava vuokra-ajan päättymiseen mennessä samaan paikkaan, josta vuokraaja on saanut auton haltuunsa, ellei toisin sovita. Yli tunnin myöhästymisestä veloitetaan 24 tunnin vuokra, jos etukäteen ei ole toisin sovittu. Palautuksen viivästyessä on vuokralleottajan vuokran maksamisen lisäksi korvattava kaikki vahinko, joka vuokraamolle viivästyksen johdosta saattaa syntyä.

7. Arvonlisävero

Vuokraushinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

8. Perumaton varaus ja varauksen peruminen

Jos varausta ei peruta vuorokautta ennen vuokrauksen alkua ja varattu tuote jätetään noutamatta, veloitetaan puolet vuokrasta, kuitenkin enintään 24 tunnin vuokra.

Vuokraamo on oikeutettu perumaan varauksen force major -tilanteissa, esim. auton rikkoutuessa.

9. GPS-paikannin

Osassa autoista on GPS-paikannin. Paikanninta käytetään vain, jos epäillään, että autoa tullaan käyttämään vuokrausehtojen vastaisesti.

Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös WhatsApp