RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Millaisilla ehdoilla vuokraatte autoja?

Tällä sivulla on yhteenveto vuokrausehdoista. Lataa yksityiskohtaiset vuokrausehdot pdf-muodossa tästä Vuokrausehdot. Vuokrausehdot ovat saatavissa myös toimistostamme. Auton vuokrausehdot koskevat soveltuvin osin myös muita vuokrattavia tuotteita.

1. Vuokraaja / ajokortti

Voimassa oleva ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus sekä 21 vuoden ikäraja (luokissa G - M 23 v). Sopimuksen tekijä vastaa siitä, että ajoneuvon kuljettajalla on ajo-oikeus. Lisäkuljettajista ei peritä lisämaksuja.

2. Polttoaine

Polttoaine ei sisälly hintaan. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täynnä.

3. Vakuutusturva

Easy price pakettihintaan sisältyy liikenne-, vaunuvahinko-, palo- ja varkausvakuutus. Vakuutuksen omavastuuta voidaan pienentää lisämaksulla. Omavastuu peritään jokaista erillistä vahinkotapausta kohden. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan tahalliset tai vuokraajan huolimattomuuden takia aiheutuneet vahingot täysimääräisesti.

Katso lisätietoja Vuokra-autojen vakuutus -sivulta.

4. Vuokran maksu

Arvioitu vuokra peritään etukäteen autoa noudettaessa. Maksuvälineenä käyvät RentCenterin hyväksymät maksu- ja luottokortit.

5. Sakot ja pysäköintivirhemaksut

Vuokraaja on vastuussa kaikista em. maksuista ja niiden aiheuttamista perintäkustannuksista.

6. Viikonloppupaketti

Viikonloppupaketti on voimassa perjantaista klo 15.00 maanantaihin klo 9.00.

7. Auton palautus

Auto palautetaan, ellei muuta sovita, vuokrauksen suorittaneeseen vuokraamoon.

8. Arvonlisävero

Vuokraushinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

9. Perumaton varaus

Jos varausta ei peruta ja varattu tuote jätetään noutamatta, veloitetaan puolet vuokrasta, kuitenkin enintään 24 h vuokra.

10. GPS-paikannin

Osassa autoista on GPS-paikannin. Paikanninta käytetään vain, jos epäillään, että autoa tullaan käyttömään vuokrausehtojen vastaisesti.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös