RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Toimiston sijainti ja aukioloajat

Palvelemme Sinua Tampereella Hatanpäällä osoitteessa Hatanpään valtatie 40 H, 33900 Tampere (Google Maps Aukeaa uuteen välilehteen). Olemme auki arkisin klo 8.00 - 17.00.

Toimistomme sijaitsee Hatanpäällä samassa talossa Hotelli Villen kanssa. Naapureitamme ovat Toyota Tammer-Auto ja Autotalo Laakkonen. Matka keskustasta meille on noin kilometrin pituinen.

Jos tulet omalla autollasi, voit jättää autosi pihaamme vuokrauksen ajaksi. Takapihalla sijaitsevan parkkialueelle osoite on Hatanpään puistokuja 25, 33900 Tampere (Google Maps Aukeaa uuteen välilehteen). Parkkipaikkamme sijaitsevat pihan kaupungin puoleisessa päässä.

Useat TKL:n linja-autot pysähtyvät toimistomme lähellä. Bussireitit ja aikataulut voit katsoa Repa Reittioppaasta Aukeaa uuteen välilehteen.

Autot palautetaan tankattuna. Hatanpään valtatietä toimistollemme tultaessa on sekä pohjoisesta että etelästä tultaessa Nesteen huoltoasemat puolen kilometrin päässä. Hatanpäällä on myös ST1 ja Teboil.

Toimitamme ilman lisämaksua auton Hatanpään alueelle huollon, korjauksen tai kolarikorjauksen sijaisautoksi.

Toimitamme lisämaksusta auton Tampereen lentoasemalle. Toimitus maksaa 12 e / suunta.

Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös