RentCenter
YouTube Instagram In English

RentCenter sijainti ja aukioloajat

Palvelemme Sinua Tampereella Hatanpäällä osoitteessa Hatanpään valtatie 40 H, 33900 Tampere (Google Maps Aukeaa uuteen välilehteen).

Olemme auki arkisin ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan. Olemme monesti paikalla myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella palvelemassa asiakkaita. Vanhoille asiakkaille voimme luovuttaa auton etänä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit siis valita haluamasi vuokrauksen aloitusajan ja katsotaan miten asia saadaan järjestettyä. Katso poikkeavat aukioloajat etusivulta.

Toimistomme sijaitsee Hatanpäällä samassa talossa Hotelli Villen kanssa. Naapureitamme ovat Toyotan ja Volkswagenin autoliikkeet. Matka keskustasta meille on noin kilometrin pituinen.

Jos tulet omalla autollasi, voit jättää autosi pihaamme vuokrauksen ajaksi. Parkkipaikalle takapihalle on helpointa ajaa Hatanpään puistokujan kautta (Google Maps Aukeaa uuteen välilehteen). Parkkipaikkamme sijaitsevat pihan kaupungin puoleisessa päässä.

Useat TKL:n linja-autot pysähtyvät toimistomme lähellä. Bussireitit ja aikataulut voit katsoa Repa Reittioppaasta Aukeaa uuteen välilehteen.

Autot palautetaan tankattuna. Hatanpäällä on sekä pohjoisesti että etelästä tultaessa useita huoltoasemia kilometrin säteellä toimistostamme.

Toimitamme ilman lisämaksua auton Hatanpään alueelle huollon, korjauksen tai kolarikorjauksen sijaisautoksi.

Toimitamme lisämaksusta auton Tampereen lentoasemalle. Toimitus maksaa 30 e / suunta.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa