RentCenter
YouTube Instagram In English

RentCenter Tampere sijainti ja aukioloajat

Palvelemme Sinua Tampereella Hatanpäällä osoitteessa Hatanpään valtatie 40 H, 33900 Tampere (Google Maps Aukeaa uuteen välilehteen).

Olemme auki arkisin ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan. Vanhoille asiakkaille voimme luovuttaa auton etänä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit siis valita haluamasi vuokrauksen aloitusajan ja katsotaan miten asia saadaan järjestettyä. Katso poikkeavat aukioloajat etusivulta.

Toimistomme sijaitsee Hatanpäällä samassa talossa Hotelli Villen kanssa. Naapureitamme ovat Toyotan ja Volkswagenin autoliikkeet. Matka keskustasta meille on noin kilometrin pituinen.

Jos tulet meille omalla autollasi, voit jättää sen pihaamme vuokrauksen ajaksi. Parkkipaikalle takapihalle on helpointa ajaa Hatanpään puistokujan kautta (Google Maps Aukeaa uuteen välilehteen). Parkkipaikkamme sijaitsevat pihan kaupungin puoleisessa päässä. Pihassa on hyvin tilaa myös polkupyörille ja sähköpotkulaudoille, kunhan pysäköit ne muualle kuin autoille varatuille parkkipaikoille.

Useat TKL:n linja-autot pysähtyvät toimistomme lähellä. Bussireitit ja aikataulut voit katsoa Repa Reittioppaasta Aukeaa uuteen välilehteen.

Autot palautetaan tankattuna. Hatanpäällä on sekä pohjoisesti että etelästä tultaessa useita huoltoasemia kilometrin säteellä toimistostamme.

Toimitamme ilman lisämaksua auton Hatanpään alueelle huollon, korjauksen tai kolarikorjauksen sijaisautoksi. Toimitamme lisämaksusta auton Tampereen lentoasemalle. Toimitus maksaa 30 e / suunta.

Tervetuloa palveltavaksi
Antti Mäntylä

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa