RentCenter
YouTube Instagram In English

Suksiboksien vuokraus Tampere

Vuokraa tilava ja helppokäyttöinen suksiboksi Tampereelta. Suksiboksissa saa kuljetettua mm. sukset, lumilaudat, harrastevälineet, lastenvaunut ja kevyet matkatavarat. Suksiboksi sopii myös kesän lomamatkoihin, jolloin tavaraa on usein mukana enemmän kuin takakonttiin mahtuu.

Suksiboksin sisämitat ovat vähintään: pituus 1,9 m, leveys 0,6 m, korkeus 0,3 m ja tilavuus 400 l. Suksiboksien ulkomitat vaihtelevat mallin mukaan. Valmistaja ilmoittaa, että boksiin sopivat enintään 215 cm pitkät sukset ja kerralla viiden hengen lasketteluvarusteet. Suksiboksi painaa noin 20 kg ja kantavuus on noin 50 kg. Kantavuudessa tulee huomioida myös auton suurin sallittu kattokuorma.

Lähes aina suksiboksi vuokrataan 7 vrk ajaksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - perjantai 8.11. klo 14) tai kahdeksi viikonlopuksi ja viikoksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - maanantai 11.11. klo 14). Tämän takia meillä on 7 vrk ja 10 vrk pakettihinnat. Voit kysyä tarjousta myös muille ajoille.

Huomioitavia asioita

Autamme asiakasta suksiboksin asennuksessa. Suksiboksin voi palauttaa koodihalliin toimistomme ollessa suljettuna, mutta silloin emme valitettavasti pääse auttamaan suksiboksin pois ottamisessa.

Suksiboksi asennetaan poikittaisiin taakkatelineisiin. Emme vuokraa merkki- ja mallikohtaisia taakkatelineitä. Vuokraamme taakkatelineitä, jotka sopivat suurimpaan osaan kattokaiteilla varustetuista autoista. Vuokraamme taakkatelineitä vain suksiboksin kanssa. Taakkatelineistä saattaa jäädä pienet jäljet kattokaiteisiin. Taakkatelineiden hinta on 29 e / vuokraus.

Telineet on hyvä käydä sovittamassa etukäteen, sillä ne eivät sovi kaikkiin kattokaiteisiin. Kokemustemme mukaan yleismalliset taakkatelineet eivät sovi ainakaan seuraaviin tai vastaaviin autoihin: Mitsubishi Outlander 2020, Dacia Duster 2017, Kia Ceed farmari 2018, Audi Q7 2015, Toyota Corolla Cross 2022, Toyota Verso 2012, Opel Vectra farmari 2007, Peugeot 2008 2020. Joissakin Volvo XC60 ja XC90 -malleissa on ura molemmilla puolilla kattokaidetta. Kyseisiin kattokaiteisiin yleismallinen teline ei sovi täydellisesti, mutta olemme asentaneet kyseisiin kattokaiteisiin telineet asiakkaan omalla vastuulla. Toistaiseksi kiinnityksessä ei ole ollut käytännön ongelmia.

Asennathan omat telineesi autoosi ennen suksiboksin noutoa. Emme asenna asiakkaan taakkatelineitä. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen etureunasta takimmaisen takareunaan voi olla enintään 95 cm. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen takareunasta takimmaisen etureunaan pitää olla vähintään 50 cm. Taakkatelineen leveys (auton pituussunnassa) voi olla 9 cm ja korkeus 3,5 cm.

Lähtökohtaisesti suksiboksin kanssa henkilöauto ei sovi matalampaan paikkaan autojunassa ja maasturi/tila-auto ei sovi autojunaan lainkaan.

Joissakin autoissa tavaratilan luukku voi osua suksiboksiin, kun luukun avaa.

Jos auton kattolinja laskee voimakkaasti taakse päin, suksiboksi tai taakkatelineet saattavat pitää ujeltavaa ääntä. Tämän voi estää teippaamalla suksiboksin pohjasta kiinnikkeiden aukot ja taakkatelineistä kiinnikkeen hahlot umpeen. Jos telineet ja boksin pitäisi aina samassa autossa, niin aukkoihin ja hahloihin saisi pysyvät tiivisteet. Vuokrakäytössä joka autossa kiinnikkeet ovat vähän eri paikassa ja sen takia sopivia tiivisteitä ei ole mahdollista tehdä.

Tarkista suksiboksin ja taakkatelineiden kiinnitys muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Kannen lukitsemiseen ei tarvita voimaa. Jos avain ei käänny lukossa kevyesti, paina kansi kiinni paremmin.

Suksiboksin vuokraus

Suksiboksi

Ei sisällä taakkatelineitä
89 e / 7 vrk
129 e / 10 vrk
Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoja tuotteesta. Voit vuokrata näitä tuotteita, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa