RentCenter
YouTube Instagram In English

Suksiboksien vuokraus Tampere

Vuokraa tilava ja helppokäyttöinen suksiboksi Tampereelta. Suksiboksissa saa kuljetettua mm. sukset, lumilaudat, harrastevälineet, lastenvaunut ja kevyet matkatavarat. Suksiboksi sopii myös kesän lomamatkoihin, jolloin tavaraa on usein mukana enemmän kuin takakonttiin mahtuu.

Suksiboksin sisämitat ovat vähintään: pituus 2,1 m, leveys 0,60 m, korkeus 0,3 m ja tilavuus 400 l. Suksiboksien ulkomitat vaihtelevat mallin mukaan. Valmistaja ilmoittaa, että boksiin sopivat enintään 215 cm pitkät sukset ja kerralla viiden hengen lasketteluvarusteet. Suksiboksi painaa noin 20 kg ja kantavuus on noin 50 kg. Kantavuudessa tulee huomioida myös auton suurin sallittu kattokuorma.

Suksiboksi vuokrataan useimmiten 7 vrk ajaksi tai kahdeksi viikonlopuksi ja viikoksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - maanantai 11.11. klo 14). Tämän takia meillä on 7 vrk ja 10 vrk pakettihinnat. Voit kysyä tarjousta myös muille ajoille.

Taakkatelineet

Suksiboksi asennetaan poikittaisiin taakkatelineisiin. Vuokraamme taakkatelineitä, jotka sopivat suurimpaan osaan kattokaiteilla varustetuista autoista. Taakkatelineiden hinta on 29 e / vuokraus.

Jos käytät omia taakkatelineitä, asennathan ne autoosi ennen suksiboksin noutoa. Emme asenna asiakkaan taakkatelineitä.

Taakkatelineiden asemointi

Emme vuokraa merkki- ja mallikohtaisia taakkatelineitä. Vuokraamme taakkatelineitä vain suksiboksin kanssa. Taakkatelineistä saattaa jäädä pienet jäljet kattokaiteisiin.

Taakkatelineet on hyvä käydä sovittamassa etukäteen, sillä yleismalliset taakkatelineet eivät sovi kaikkiin kattokaiteisiin. Kokemustemme mukaan yleismalliset taakkatelineet eivät sovi ainakaan seuraaviin tai vastaaviin autoihin:

 • Audi Q7 2015
 • Dacia Duster 2017
 • Kia Ceed SW 2018
 • Mitsubishi Outlander 2020
 • Nissan X-Trail 2007
 • Opel Vectra Station Wagon 2007
 • Peugeot 2008 2020
 • Toyota Avensis Wagon 2012
 • Toyota Corolla Cross 2022
 • Toyota RAV4 2017
 • Toyota Verso 2012

Huomioitavia asioita

Lähtökohtaisesti suksiboksin kanssa henkilöauto ei sovi matalampaan paikkaan autojunassa ja maasturi/tila-auto ei sovi autojunaan lainkaan.

Autamme asiakasta suksiboksin asennuksessa. Suksiboksin voi palauttaa koodihalliin toimistomme ollessa suljettuna, mutta silloin emme valitettavasti pääse auttamaan suksiboksin pois ottamisessa.

Joissakin autoissa tavaratilan luukku voi osua suksiboksiin, kun luukun avaa.

Jos auton kattolinja laskee voimakkaasti taakse päin, suksiboksi tai taakkatelineet saattavat pitää ujeltavaa ääntä. Tämän voi estää teippaamalla suksiboksin pohjasta kiinnikkeiden aukot ja taakkatelineistä kiinnikkeen hahlot umpeen. Jos telineet ja boksin pitäisi aina samassa autossa, aukkoihin ja hahloihin saisi pysyvät tiivisteet. Vuokrakäytössä joka autossa kiinnikkeet ovat vähän eri paikassa ja sen takia sopivia tiivisteitä ei ole mahdollista tehdä.

Tarkista suksiboksin ja taakkatelineiden kiinnitys muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Kannen lukitsemiseen ei tarvita voimaa. Jos avain ei käänny lukossa kevyesti, paina kansi kiinni paremmin.

Suksiboksin vuokraus

Suksiboksi

Ei sisällä taakkatelineitä
99 e / 7 vrk
139 e / 10 vrk
Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoja tuotteesta. Voit vuokrata näitä tuotteita, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa