RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Mitä Easy price™ pakettihinnat tarkoittavat?

Emme pyri olemaan halvin, mutta pyrimme olemaan sekä palvelun että kaluston osalta hintalaatu-suhteeltaan paras. Googlessa olemme saaneet arvosanaksi yli 4,5/5 ja Facebookissa 5/5 tähteä.

Autonvuokrauksen hinnoittelu perustuu Easy price™ pakettihintoihin. Hinnoittelutavan etuna on selkeys. Vuokrauksen hinta on asiakkaan tiedossa etukäteen, ajokilometrien vaikutuksen hintaan näkee helposti ja ylin vuokra on tiedossa. Hinnastossa oleva hinta on auton todellinen vuokra, eli siihen ei lisätä piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

• Liikenne- ja kaskovakuutus sisältyvät hintaan
• Tiepalvelu 24 / 7 sisältyy hintaan
• Ei lisäveloitusta meille soittamisesta - vain pvm/ppm
• Ei lisäveloitusta kuormaliinoista ja ovikiilasta
• Ei lisäveloitusta lisä- tai nuoresta kuljettajasta
• Ei lisäveloitusta talvivarustelusta - talvella nastarenkaat
• Ei lisäveloitusta vetokoukusta

Hinnat eivät sisällä polttoainetta, valinnaista omavastuun pienennysmaksua, mahdollisia toimitusmaksuja (esim. lentokenttätoimitus), tai valinnaisten lisävarusteiden vuokria.

Mitä Easy price™ paketteja on saatavana pakettiautojen, kuorma-autojen ja peräkärryjen viikonloppuvuokraukseen?

Pakettiautoja, kuorma-autoja ja peräkärryjä voi vuokrata lauantaiksi lauantaipakettina ja koko viikonlopuksi viikonloppupakettina. Sunnuntaiksi niitä voi vuokrata 6 h tai 24 h pakettina.

Lauantaipaketti alkaa perjantaina klo 14 ja päättyy sunnuntaina klo 8. Auton tai kärryn voi noutaa perjantaina klo 17 saakka ja palautus onnistuu koska vain sunnuntaiaamuun mennessä.

Viikonloppupaketti alkaa perjantaina klo 14 ja päättyy maanantaina klo 8. Auton tai kärryn voi noutaa perjantaina klo 17 saakka ja palautus onnistuu koska vain maanantaiaamuun mennessä.

Avainten palautus onnistuu viikonloppuna pudottamalla avaimet toimiston ulko-ovessa olevasta avainluukusta.

Mitä tehdään, jos valitsemani Easy price™ pakettihinnan ajokilometrit ylittyvät?

Useimmiten asiakkaan etukäteen arvioimat kilometrit riittävät. Jos kilometrit kuitenkin ylittävät Easy price™ paketin kilometrirajan, niin autoa palauttaessa valitaan asiakkaan kannalta edullisin lisäveloitus.

Esimerkiksi asiakas on olettanut ajavansa H-ryhmän pakettiautolla 200 km, mutta ajaakin 260 km. Lisäkilometrit maksavat 0,55 e/km, jolloin 60 lisäkilometrin hinnaksi tulisi 33 e. 200 km paketti maksaa 78 e ja vapaiden kilometrien paketti 109 e. Edullisemmaksi tulee valita vapaiden kilometrien paketti, jolloin asiakas maksaa 31 e lisää verrattuna lisäkilometrien hintaan 33 e.

Voinko vuokrata auton vain muutamaksi tunniksi?

Arkisin maanantai klo 8 - perjantai klo 17 välillä pakettiautojen ja kuorma-autojen lyhytaikaiseen vuokraukseen tarjoamme kahden ja neljän tunnin Easy price™ pikapaketit.

Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp