RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Mitä Easy price pakettihinnat tarkoittavat?

Hinnoittelumme perustuu Easy price pakettihintoihin. Hinnoittelutavan etuna on selkeys. Vuokrauksen hinta on asiakkaan tiedossa etukäteen, ajokilometrien vaikutuksen hintaan näkee helposti ja ylin vuokra on tiedossa. Hinnastossa oleva hinta on auton todellinen vuokra, eli siihen ei lisätä piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

• Liikenne- ja kaskovakuutus sisältyvät hintaan
• Tiepalvelu 24/7 sisältyy hintaan
• Ei lisäveloitusta kuormaliinoista
• Ei lisäveloitusta lisäkuljettajasta
• Ei lisäveloitusta nuoresta kuljettajasta
• Ei lisäveloitusta talvivarustelusta
• Ei lisäveloitusta vetokoukusta

Hinnat eivät sisällä polttoainetta, vapaaehtoista omavastuun pienennysmaksua, mahdollisia toimitusmaksuja (esim. lentokenttätoimitus), tai valinnaisten lisävarusteiden vuokria.

Mitä tehdään, jos valitsemani Easy price pakettihinnan ajokilometrit ylittyvät?

Useimmiten asiakkaan etukäteen arvioimat kilometrit riittävät. Jos kilometrit kuitenkin ylittävät Easy price paketin kilometrirajan, niin autoa palauttaessa valitaan asiakkaan kannalta edullisin lisäveloitus.

Esimerkiksi asiakas on olettanut ajavansa H-ryhmän pakettiautolla 100 km, mutta ajaakin 150 km. Lisäkilometrit maksavat 0,55 e / km, jolloin 50 lisäkilometrin hinnaksi tulisi 27,50 e. 100 km paketti maksaa 80 e ja 200 km paketti 91 e. Edullisemmaksi tulee valita 200 km paketti, jolloin asiakas maksaa 11 e lisää verrattuna lisäkilometrien hintaan 27,50 e.

Voinko vuokrata auton alle vuorokaudeksi?

Pakettihintojen lisäksi tarjoamme arkisin klo 8 - 17 pakettiautojen ja kuorma-autojen lyhytaikaiseen vuokraukseen tuntivuokrat. Vuokra määräytyy käytettyjen tuntien ja ajettujen kilometrien mukaan.

Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös