RentCenter
YouTube Instagram In English

Mikä on toiminta-ajatuksenne?

Tarjoamme laadukkaita vuokrauspalveluita kuljetukseen, sekä kodin ja pihan hoitoon.

Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen, helpon ja joustavan tavan liikkua ja kuljettaa tavaroita. Vuokraamme uudehkoja, hyvin toimivia, huollettuja ja siistejä autoja edullisesti. Muuttoautojen lisäksi vuokraamme välineet omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Muuttoautoillamme tehdään yli 2500 muuttoa vuodessa. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

Vuokrauspalveluihimme kuuluvat myös autotrailerin, peräkärryn, pihakoneiden, siivouskoneiden, lastentarvikkeiden, suksiboksien ja työkalujen vuokraus.

Olemme vakaasti sitä mieltä, että kaikkea ei kannata omistaa itse ja kunnon työkaluilla työt saa tehtyä mukavammin. Haluamme tarjota asiakkaillemme käyttöön laadukkaat työkalut ja auttaa ongelman ratkaisemisessa. Samalla ympäristö kiittää, kun ei osteta parin kympin porakonetta, joka hajoaa kolmen reiän jälkeen. Kuten yrityksen perustaja Antero sanoo: "Sen kerran kun viitsin tehdä jotain, en halua, että koneet hajoavat heti."

Emme pyri olemaan halvin, vaan pyrimme olemaan sekä palvelun että kaluston osalta hintalaatu-suhteeltaan paras. Googlessa ja Facebookissa olemme saaneet arvosanaksi yli 4,5/5 tähteä.

Millainen on yrityksenne historia?

Tietoa RentCenteristä

A Mäntylä Oy:n autonvuokraustoiminta alkoi vuonna 1978, kun Hyvinkään Essolle perustettiin Esso Autovuokraamo. Toiminta siirtyi Tampereelle muuton myötä Kalevan Essolle vuonna 1982. Tampereella toimittaessa kaluston painopiste on ollut pakettiautoissa ja kuorma-autoissa.

Autonvuokraus eriytettiin omaksi yrityksesi vuonna 1998, jolloin RentCenter Tampere Oy aloitti Tehtaankadulla, Viinikan liikenneympyrän vieressä. Tehtaankadun vanhat tehdasrakennukset purettiin vuonna 1999 ennen EU-huippukokouksen alkua. Ilmeisesti rakennukset olivat liian kulahtaneita vieraiden katseltavaksi matkalla Helsingistä kokouspaikalle Vapriikkiin. Uutta toimipaikkaa etsittiin mm. Nekalasta, mutta loppujen lopuksi päädyttiin Hatanpäälle, Kiillon vanhaan toimitaloon. Myöhemmin Hatanpään alue on kehittynyt vahvaksi autoalan keskittymäksi, joten toimipaikan valinta on osoittautunut onnistuneeksi.

Kun autonvuokraus oli omassa yhtiössään, pääsimme eroon tiukasta franchising-sopimuksesta, joka rajoitti toiminnan kehittämistä. Sen jälkeen olemmekin laajentaneet toimintaa huomattavasti ja kehittäneet erilaisia palvelutuotteita.

Kaksi esimerkkiä monista uusista palvelutuotteista ovat Easy price™ lauantaipaketti ja Pakettiautojen puhtaustakuu™, joita ei tietääksemme ole muilla Suomessa toimivilla vuokraamoilla.

Easy price™ lauantaipaketti on suunniteltu omatoimimuuttajan tarpeisiin. Auton voi noutaa perjantaina klo 14 - 17 ja palautus tapahtuu sunnuntaihin klo 8 mennessä. Perjantaina voi siis pakata auton valmiiksi ja lauantaina lähetä liikkeelle heti aamusta. Tai perjantaina voi viedä kaatopaikkakuorman ja tehdä varsinaisen muuton lauantaina. Hinta on vain vähän vuorokausihintaa korkeampi.

Uskomme omaan tekemiseemme ja uskallamme luvata, että meiltä vuokratussa pakettiautossa on puhdas tavaratila. Vakuutena tästä annamme Pakettiautojen puhtaustakuun™. Jos kuitenkin esim. sohvasi likaantuu pakettiauton tavaratilassa autoa hakiessa olleen lian takia, saat tekstiilipesurin käyttöösi vuorokaudeksi ilman veloitusta.

Tällä hetkellä yrityksessä ovat päivittäisissä töissä perheestä Antero ja Antti Mäntylä - isä ja poika - muun perheen toimiessa hallinnollisissa tehtävissä. Antero on hallituksen puheenjohtaja, Antti toimitusjohtaja, tytär/sisko hallituksen jäsen ja kolmas polvi toimii toimistoapulaisina.

Voit olla yhteydessä suoraan Anttiin 050 384 9826 tai Anteroon 040 753 3324. Suosittelemme kuitenkin soittamaan ensisijaisesti toimiston puhelinnumeroon 032606500, sillä toimistossa on ajantasainen tieto varaustilanteesta.

Millainen on yrityksenne tulevaisuus?

Olemme kehittäneet vuokrattavien tuotteiden valikoimaamme jatkuvasti ja autojen lisäksi vuokraamme nykyään mm. muuttovälineitä, pihakoneita, siivouskoneita ja työkaluja. Tulemme laajentamaan vuokrattavien tuotteiden valikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Haluamme, että kun asiakkaallamme on ongelma, hän toteaa ensimmäisenä, että pitää tarkistaa onko RentCenterillä tarjota työkaluja ja ohjeita ongelman ratkaisuun.

Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti ja Asiakastiedon Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Suomen vahvimmat -sertifikaatti Menestyjät-sertifikaatti

Pitkäjänteinen yhteistyömme asiakkaiden kanssa palkittiin, kun saimme vuonna 2018 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään noin 2 %:lle Suomen yrityksistä.

Vuonna 2019 saavutimme hyvän luottoluokituksen ansiosta Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatin Kulta-tason. 2021 olimme olleet Kulta-tasolla kolme vuotta, jolloin saavutimme Platina-tason. Todennäköisesti emme raaski maksaa sertifikaatin kestotilausta joka vuosi, mutta otetaan Platina-sertifikaatti pois, jos tipumme alemmalle tasolle (ja muistamme ottaa).

Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.

Sertifikaatit kertovat siitä, että olemme luotettava ja vakavarainen kumppani.

Meillä on jo yli 25 000 mukavaa ja tyytyväistä asiakasta

Inkeri
5/5
"Suosittelen yksi parhaista autonvuokraus paikoista. Ystävällinen asiakaspalvelu ja hyvä autoon perehdytys."
Dan
4/5
"Hyvä palvelu ja hyvät autot."
Tarja
5/5
"Saimme "muuttopakun" todella pienellä varoitusajalla ja RentCenter pelasti katastrofaalisesti alkaneen päivämme."
Päivi
5/5
"Palvelu yksilöllistä,asiantuntevaa ja hyvää. Autot aina siistit ja hyvin huolletut. Hinta-laatusuhde erinomainen. Vuosikymmenien aikana en ole vielä ikinä pettynyt. Lämpimästi suosittelen."
Hanna
5/5
"Olen vuokrannut auton Tampereen RentCenteriltä useita kertoja. Kaikki toimii aina erinomaisesti. Palvelu on loistavaa, autot luotettavia ja mahdolliset pienet ongelmat hoidetaan nopeasti. Suosittelen!"
Oiva
5/5
"Hyvät autot ja mukavat ihmiset. Suosittelen ehdottomasti!"
Anu
5/5
"Erinomaista palvelua vuokratessamme pakettiauton. Palvelu liikkeessä oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja auto toimi moitteettomasti."
Jari
5/5
"Loistavaa palvelua asiantuntevalla otteella. Autokin oli hyvä ajettava ja todella siisti. Hinta kilpailukykyinen. Suosittelen!"
Päivi
5/5
"Aina tarpeen tullen vuokraan auton , autot kunnossa ja puhtaita ja palvelu aina erinomaista ! Tälläkään kerralla en pettynyt. Hyvää jatkoa !"
Markku
4/5
"Todella ystävällinen palvelu."
Marjo
5/5
"Hyvä palvelu."
Irina
5/5
"Hyvä palvelu ja Georgella sain auton penkit, maton ja terassin kalusteineen puhtaiksi."
Vesa
5/5
"Loistava palvelu ja edulliset hinnat. Suosittelen!"
Eero
5/5
"Loistava ja edullinen sekä monipuolinen valikoika kaikkea."
William
5/5
"Olen käyttänyt tätä yritystä 3 kertaa .... Aina kohtelias ystävällinen ja ajoneuvot puhtaat, hinnat ovat erittäin kohtuulliset
Santtu
5/5
"Ystävällinen palvelu. Tuli fiilis, että tänne asiakas on tervetullut."
Tomi
5/5
"Loistava paikka."
Henry
5/5
"Hyvä asiantunteva palvelu, auto uusi, edullinen ja hyvä ajaa. Kaikki toimii niinku pitää."
Marja-Leena
4/5
"RentCenterin olen todennut hyväksi ja luotettavaksi vuokraamoksi. Henkilökunnan kanssa on helppo asioida ja aina oon tarvitessani saanut auton vuokralle. Myös joustavuus henkilökunnalla esim. auton palautustilanteessa on kiitettävää :)"
Erkki
4/5
"Ystävällinen palvelu ja suksiboxi asennettiin paikalleen ja annettiin ohjeet palauttamisesta. Hinta oli asiallinen tähän tarpeeseen nähden, joten kaikki sujui hyvin. Yöllä sataneen alijäähtyneen veden vuoksi olin myöhässä, mutta siitä huolimatta asennus sujui nopeasti."

Kotisivut vuodelta 2005

Nykyinen toimitusjohtaja sai vuonna 1999 kotisivujen tekemisestä palkaksi käytetyn Suzuki S1 -mopon.

RentCenter kotisivut 2005

Esso Autovuokraamo -mainos 70- ja 80-lukujen taitteesta

Esso Autovuokraamo

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa