RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Mikä on toiminta-ajatuksenne?

Tarjoamme laadukkaita vuokrauspalveluita kuljetukseen, sekä kodin ja pihan hoitoon.

Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen, helpon ja joustavan tavan liikkua ja kuljettaa tavaroita. Vuokraamme uudehkoja, hyvin toimivia, huollettuja ja siistejä autoja edullisesti. Muuttoautojen lisäksi vuokraamme välineet omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Muuttoautoillamme tehdään yli 2000 muuttoa vuodessa. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

Vuokrauspalveluihimme kuuluvat myös autotrailerin, peräkärryn, pihakoneiden, siivouskoneiden, suksiboksien, turvaistuimien ja työkalujen vuokraus. Olemme vakaasti sitä mieltä, että kaikkea ei kannata omistaa itse ja kunnon työkaluilla työt saa tehtyä mukavammin. Haluamme tarjota asiakkaillemme käyttöön laadukkaat työkalut ja auttaa ongelman ratkaisemisessa. Samalla ympäristö kiittää, kun ei osteta parin kympin porakonetta, joka hajoaa kolmen reiän jälkeen.

Emme pyri olemaan halvin, mutta pyrimme olemaan sekä palvelun että kaluston osalta hintalaatu-suhteeltaan paras. Googlessa olemme saaneet arvosanaksi yli 4,5/5 ja Facebookissa 5/5 tähteä.

Millainen on yrityksenne historia?

A Mäntylä Oy:n autonvuokraustoiminta alkoi vuonna 1978, kun Hyvinkään Essolle perustettiin Esso Autovuokraamo. Toiminta siirtyi Tampereelle muuton myötä Kalevan Essolle vuonna 1982. Tampereella toimittaessa kaluston painopiste on ollut pakettiautoissa ja kuorma-autoissa.

Autonvuokraus eriytettiin omaksi yrityksesi vuonna 1998, jolloin RentCenter Tampere Oy aloitti Tehtaankadulla Viinikan liikenneympyrän vieressä. Keskittyminen autonvuokraukseen mahdollisti toiminnan kehittämisen ja laajentamisen.

Tehtaankadun vanhat tehdasrakennukset purettiin vuonna 1999. Uutta toimipaikkaa etsittiin mm. Nekalasta, mutta loppujen lopuksi päädyttiin Hatanpäälle Kiillon vanhaan toimitaloon. Myöhemmin Hatanpään alue on kehittynyt vahvaksi autoalan keskittymäksi, joten toimipaikan valinta on osoittautunut onnistuneeksi.

Tällä hetkellä yrityksessä ovat päivittäisissä töissä perheestä Antero ja Antti Mäntylä - isä ja poika - muun perheen toimiessa hallinnollisissa tehtävissä. Antti Mäntylä toimii yrityksen toimitusjohtajana.

Millainen on yrityksenne tulevaisuus?

Olemme kehittäneet vuokrattavien tuotteiden valikoimaamme jatkuvasti ja autojen lisäksi vuokraamme nykyään mm. muuttovälineitä, pihakoneita, siivouskoneita ja työkaluja. Tulemme laajentamaan vuokrattavien tuotteiden valikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lisäksi tutkimme uusia autonvuokraustapoja, kuten etävuokrausta, jossa vuokrauksen voi tehdä alusta loppuun kännykällä.

Haluamme, että kun asiakkaallamme on ongelma, hän toteaa ensimmäisenä, että pitää tarkistaa onko RentCenterillä tarjota työkaluja ja ohjeita ongelman ratkaisuun.

Voit ehdottaa uutta vuokrattavaa tuotetta sähköpostilla.

Kauppalehden Menestyjät-sertifikaattti ja Asiakastiedon Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Menestyjät-sertifikaatti Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Pitkäjänteinen yhteistyömme asiakkaiden kanssa palkittiin, kun saimme vuonna 2018 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään noin 2 %:lle Suomen yrityksistä. Vuonna 2019 saimme Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.

Sertifikaatit kertovat siitä, että olemme luotettava ja vakavarainen kumppani.

Inkeri
5/5
"Suosittelen yksi parhaista autonvuokraus paikoista. Ystävällinen asiakaspalvelu ja hyvä autoon perehdytys."
Dan
4/5
"Hyvä palvelu ja hyvät autot."
Tarja
5/5
"Saimme "muuttopakun" todella pienellä varoitusajalla ja RentCenter pelasti katastrofaalisesti alkaneen päivämme."
Päivi
5/5
"Palvelu yksilöllistä,asiantuntevaa ja hyvää. Autot aina siistit ja hyvin huolletut. Hinta-laatusuhde erinomainen. Vuosikymmenien aikana en ole vielä ikinä pettynyt. Lämpimästi suosittelen."
Hanna
5/5
"Olen vuokrannut auton Tampereen RentCenteriltä useita kertoja. Kaikki toimii aina erinomaisesti. Palvelu on loistavaa, autot luotettavia ja mahdolliset pienet ongelmat hoidetaan nopeasti. Suosittelen!"
Oiva
5/5
"Hyvät autot ja mukavat ihmiset. Suosittelen ehdottomasti!"
Anu
5/5
"Erinomaista palvelua vuokratessamme pakettiauton. Palvelu liikkeessä oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja auto toimi moitteettomasti."
Jari
5/5
"Loistavaa palvelua asiantuntevalla otteella. Autokin oli hyvä ajettava ja todella siisti. Hinta kilpailukykyinen. Suosittelen!"
Markku
4/5
"Todella ystävällinen palvelu."
Marjo
5/5
"Hyvä palvelu."
Irina
5/5
"Hyvä palvelu ja Georgella sain auton penkit, maton ja terassin kalusteineen puhtaiksi."
Vesa
5/5
"Loistava palvelu ja edulliset hinnat. Suosittelen!"
Eero
5/5
"Loistava ja edullinen sekä monipuolinen valikoika kaikkea."
Santtu
5/5
"Ystävällinen palvelu. Tuli fiilis, että tänne asiakas on tervetullut."
Tomi
5/5
"Loistava paikka."
Henry
5/5
"Hyvä asiantunteva palvelu, auto uusi, edullinen ja hyvä ajaa. Kaikki toimii niinku pitää."
Marja-Leena
4/5
"RentCenterin olen todennut hyväksi ja luotettavaksi vuokraamoksi. Henkilökunnan kanssa on helppo asioida ja aina oon tarvitessani saanut auton vuokralle. Myös joustavuus henkilökunnalla esim. auton palautustilanteessa on kiitettävää :)"

Kotisivut vuodelta 2005

Nykyinen toimitusjohtaja sai vuonna 1999 kotisivujen tekemisestä palkaksi käytetyn Suzuki S1 -mopon.

RentCenter kotisivut 2005

Esso Autovuokraamo -mainos 70- ja 80-lukujen taitteesta

Esso Autovuokraamo

Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp