RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Mikä on toiminta-ajatuksenne?

Tarjoamme laadukkaita vuokrauspalveluita kuljetukseen, sekä kodin ja pihan hoitoon.

Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen, helpon ja joustavan tavan liikkua ja kuljettaa tavaroita. Vuokraamme uudehkoja, hyvin toimivia, huollettuja ja siistejä autoja edullisesti. Muuttoautojen lisäksi vuokraamme välineet omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Muuttoautoillamme tehdään yli 2000 muuttoa vuodessa. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

Vuokrauspalveluihimme kuuluvat myös pihakoneiden, siivouskoneiden ja työkalujen vuokraus. Olemme vakaasti sitä mieltä, että kaikkea ei kannata omistaa itse ja kunnon työkaluilla työt saa tehtyä mukavammin.

Millainen on yrityksenne historia?

A Mäntylä Oy:n autonvuokraustoiminta alkoi vuonna 1978, kun Hyvinkään Essolle perustettiin Esso Autovuokraamo. Toiminta siirtyi Tampereelle muuton myötä Kalevan Essolle vuonna 1982. Tampereella toimittaessa kaluston painopiste on ollut pakettiautoissa ja kuorma-autoissa.

Autonvuokraus eriytettiin omaksi yrityksesi vuonna 1998, jolloin RentCenter Tampere Oy aloitti Tehtaankadulla Viinikan liikenneympyrän vieressä. Keskittyminen autonvuokraukseen mahdollisti toiminnan kehittämisen ja laajentamisen.

Tehtaankadun vanhat tehdasrakennukset purettiin vuonna 1999. Uutta toimipaikkaa etsittiin mm. Nekalasta, mutta loppujen lopuksi päädyttiin Hatanpäälle Kiillon vanhaan toimitaloon. Myöhemmin Hatanpään alue on kehittynyt vahvaksi autoalan keskittymäksi, joten toimipaikan valinta on osoittautunut onnistuneeksi.

Tällä hetkellä yrityksessä ovat päivittäisissä töissä Antero ja Antti - isä ja poika - muun perheen toimiessa hallinnollisissa tehtävissä.

Millainen on yrityksenne tulevaisuus?

Olemme kehittäneet vuokrattavien tuotteiden valikoimaamme jatkuvasti ja autojen lisäksi vuokraamme nykyään mm. muuttovälineitä, pihakoneita, siivouskoneita ja työkaluja. Tulemme laajentamaan vuokrattavien tuotteiden valikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lisäksi tutkimme uusia autonvuokraustapoja, kuten etävuokrausta, jossa vuokrauksen voi tehdä alusta loppuun kännykällä.

Voit ehdottaa uutta vuokrattavaa tuotetta sähköpostilla.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös