RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Lastausramppien vuokraus Tampere

Lastausramppien vuokraus
12 e / 24 h
60 e / 7 vrk
Lastausrampit mahdollistavat nokkakärryillä kuljetettavien tavaroiden lastaamisen autoon työntämällä tai lyhyiden rappusten ylittämisen helposti. Lastausramppeja voidaan käyttää myös esim. moottoripyörän, ruohonleikkurin tai mönkijän lastaamisessa pakettiautoon tai peräkärryyn.

Moottoripyörän tai mopon kuljetusta varten suosittelemme myös moottoripyörän kuljetustelineen vuokraamista. Tarkemmat ohjeet moottoripyörän kuljetukseen löytyvät Moottoripyörän tai mopon kuljetus pakettiautolla tai peräkärryllä -sivulta.

Lastausrampit vuokrataan pareittain.

Huomioitavia asiota

Korotetut nokkakärryt eivät sovi pystyssä matalimpaan H-ryhmän pakettiautoon eivätkä peräkärryyn, joten niissä korotettuja nokkakärryjä ei voi käyttää lastausramppien kanssa.

Mitat

Lastausramppien pituus on 2 metriä. Yksi lastausramppi kestää 350 kg, eli kuorma tasaisesti jaettuna kahden lastausrampin kokonaiskantavuus on 700 kg.

Voit vuokrata lastausrampit, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös