RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Lastausramppien vuokraus Tampere

Lastausramppien vuokraus
12 e / 24 h
60 e / 7 vrk
Lastausrampit mahdollistavat nokkakärryillä kuljetettavien tavaroiden lastaamisen autoon työntämällä tai vetämällä. Todennäköisyys selän nitkahtamiselle pesukonetta lastatessa vähenee huomattavasti.

Lastausramppeja voidaan käyttää myös esim. moottoripyörän, ruohonleikkurin tai mönkijän lastaamisessa pakettiautoon tai peräkärryyn.

Lastausramppien pituus on 2 m ja leveys 0,2 m. Yksi lastausramppi kestää 350 kg, eli kuorma tasaisesti jaettuna kahden lastausrampin kokonaiskantavuus on 700 kg.

Moottoripyörän tai mopon kuljetusta varten suosittelemme myös moottoripyörän kuljetustelineen vuokraamista. Tarkemmat ohjeet moottoripyörän kuljetukseen löytyvät Moottoripyörän tai mopon kuljetus pakettiautolla tai peräkärryllä -sivulta.

Lastausrampit vuokrataan pareittain.

Huomioitavia asiota

Korotetut nokkakärryt eivät sovi pystyssä matalimpaan H-ryhmän pakettiautoon eivätkä kuomukärryyn, joten niissä korotettuja nokkakärryjä ei voi käyttää lastausramppien kanssa.

Mitat ja kuljetus

Ramppien mitat ovat: pituus 200 cm, leveys 20 cm per ramppi ja korkeus 10 cm per ramppi, joten ne sopivat useimpiin keskikokoisiin farmariautoihin kääntämällä takapenkkien selkänojat.

Voit vuokrata lastausrampit, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös