RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Metallinpaljastimen vuokraus Tampere

Metallinpaljastimen vuokraus
19 e / 24 h
90 e / 7 vrk
Vuokraamme kevyttä ja helppokäyttöistä metallinpaljastinta. Laitteella voi havaita kolikon 15 cm syvyydestä ja isompia kohteita syvemmältäkin. Merkkiäänen lisäksi havainto ilmoitetaan näytöllä, josta näkee esineen syvyyden ja materiaalin.

Kuten monien muidenkin tuotteiden kohdalla, idea metallinpaljastimen vuokraamiseen syntyi omasta tarpeesta. Tässä tapauksessa talvella pihaan pudonneista autonavaimista. Ensimmäisen talven aikana metallinpaljastinta käytettiin asiakkaiden toimesta myös mm. Webaston kaukosäätimen etsimiseen lumikasasta ja umpeen jäätyneen pihakaivon etsimiseen teollisuushallin pihasta. Odotamme innolla, mitä löytöjä kesällä tehdään.

Huomioitavia asioita

Varren alapäässä oleva metallin havaitseva kela on vedenkestävä, mutta yläpäässä oleva ohjauslaite ei ole. Laitetta voi käyttää rantavedessä, kunhan ohjainlaite ei kastu.

Laite saa virran kahdesta 9V patterista. Patterit voi vaihtaa, jos ne loppuvat. Vaihtaminen ei ole monimutkaista, mutta patterit pitää painaa koteloon kohtalaisen kovalla voimalla.

Mitat ja kuljetus

Metallinpaljastimen koko pituus on 1,35 m ja paino 3 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp