RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Rakennusimurin vuokraus Tampere

Rakennusimurin vuokraus
29 e / 24 h
20 e / lisävrk
Rakennusimuri on teollisuusimuri, jolla voidaan imuroida märkiä, kosteita tai kuivia kohteita.

Rakennusimuri soveltuu erityisen hyvin esim. rakennustyömaan, vintin, kellarin tai autotallin imurointiin, eli sellaiseen imurointiin, johon koti-imuria ei kannata tai uskalla käyttää. Imuri ei sovellu tuhkan imurointiin.

Vuokraukseen sisältyvät lattia- ja rakosuuttimet.

Huomioitavia asioita

Imuletkun pituus on 4 m ja virtajohdon 8 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa, se on kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Jos imuri ei ime ja käytössä on lattiasuulake, tarkista ensimmäisenä, että suulakkeen putkessa oleva kulma ei ole tukossa. Kulma voi tukkeutua mm. tikuista ja levyn palasista.

Rakennusimuri tulee palauttaa tyhjättynä ja suodatin puhdistettuna.

Mitat ja kuljetus

Rakennusimurin mitat ovat noin: pituus 40 cm, leveys 40 cm, korkeus 66 cm ja paino 10 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Rakennusimurin käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Rakennusimurin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp