RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Rakennusimurin vuokraus Tampere

Rakennusimurin vuokraus
24 e / 24 h
18 e / lisävrk
Rakennusimuri on teollisuusimuri, jolla voidaan imuroida märkiä, kosteita tai kuivia kohteita.

Rakennusimuri soveltuu erityisen hyvin esim. rakennustyömaan, vintin, kellarin tai autotallin imurointiin, eli sellaiseen imurointiin, johon koti-imuria ei kannata tai uskalla käyttää. Imuri ei sovellu tuhkan imurointiin.

Vuokraukseen sisältyvät lattia- ja rakosuuttimet.

Huomioitavia asioita

Imuletkun pituus on 4 m ja virtajohdon 8 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Jos imuri ei ime ja käytössä on lattiasuulake, tarkista ensimmäisenä, että suulakkeen putkessa oleva kulma ei ole tukossa. Kulma voi tukkeutua mm. tikuista ja levyn palasista.

Rakennusimuri tulee palauttaa tyhjättynä ja suodatin puhdistettuna.

Mitat ja kuljetus

Rakennusimurin leveys on 40 cm, korkeus 66 cm ja paino 10 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla. Imurin säiliön tilavuus on 33 litraa.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Rakennusimurin käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Rakennusimurin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös