RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Iskuporakoneen / poravasaran vuokraus Tampere

Iskuporakoneen vuokraus
18 e / 24 h
90 e / 7 vrk
Iskuporakoneella saa porattua reikiä betoni- ja tiiliseinään esim. televisiotelineen tai verhotangon asennusta varten. Yleensä iskuporakone vuokrataan, kun oma halpa kone hajosi.

Pakettiin sisältyy:

  • Bosch poravasara
  • Betoni- / kiviporasarja

Huomioitavia asioita

Virtajohdon pituus on 4 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa, se on kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Mitat ja kuljetus

Iskuporakone on salkussa, jonka mitat ovat noin: pituus 48 cm, leveys 36 cm, korkeus 22 cm ja paino 5 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Iskuporakoneen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Iskuporakoneen ohjekirja.

Voit vuokrata iskuporakoneen vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp