RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Puutarhajyrsimen vuokraus Tampere

Puutarhajyrsimen vuokraus
59 e / 24 h
40 e / lisävrk
Puutarhajyrsintä käytetään pihan, kasvimaiden ja kukkapenkkien maaperän muokkaamiseen. Koneen alla pyörivät terät kääntävät ja muokkaavat maata. Työleveys on 45 cm.

Vuokraamamme malli on tehokas ja kevytkäyttöinen ja siinä on hyvä tärinänvaimennus.

Kevytkäyttöinen on tietysti suhteellinen asia, mutta parhaan ja palkitsevimman sadonhan saa tekemällä sen eteen töitä.

Huomioitavia asioita

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan. Koneen pyörivistä teristä voi lentää kiviä.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 98E5 polttoainetta tai pienmoottoribensiiniä, jota voi ostaa meiltä 5 litran kanistereissa. Polttoainekanisteri tulee palauttaa koneen mukana.

Mitat ja kuljetus

Puutarhajyrsimen mitat ovat noin: pituus 120 cm, leveys 50 cm, korkeus 120 cm ja paino 37 kg. Työntöaisa alas taitettuna mitat ovat noin: pituus 60 cm, leveys 50 cm ja korkeus 70 cm.

Kuljetus vaatii peräkärryn tai pakettiauton, jonka voi tietysti vuokrata meiltä. Lainaamme lastausrampit lastaamista ja purkamista varten. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Puutarhajyrsimen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Puutarhajyrsimen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp