RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Iskuporakoneen vuokraus Tampere

Iskuporakoneen vuokraus
12 e / 24 h
60 e / 7 vrk
Iskuporakoneella saa porattua reikiä betoni- ja tiiliseinään esim. verhotangon asennusta varten. Konetta voidaan käyttää myös kevyenä piikkauskoneena esim. laattojen poistossa.

Ammattilaistasoisessa koneessa on kytkimellä valittavissa kaksi toimintoa. Iskuporakoneena poranterä pyörii ja tekee edestakaista liikettä porautuen helposti betoniin. Piikkauskoneena terä ei pyöri, vaan tekee pelkästään edestakaista liikettä, jolloin piikkausterällä voidaan esim. hajottaa poistettavia laattoja.

Pakettiin sisältyy:
  • Bosch GBH 2-20D
  • Syvyydenrajoitin
  • Betoni-/kiviporasarja (5, 6, 8 ja 10 mm)
  • Piikkausterä (leveys 22 mm)

Huomioitavia asioita

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Virtajohdon pituus on 4 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Mitat ja kuljetus

Kone on salkussa, jonka mitat ovat: pituus 48 cm, leveys 36 cm ja paksuus 22 cm. Salkku painaa muutaman kilon, joten poravasaran kuljetus on vaivatonta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Voit ladata ohjekirjan tästä Iskuporakoneen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös