RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Millaisia kokemuksia asiakkailla on RentCenteristä?

Helpointa asiakaspalautteen antaminen on Facebook-sivuillamme Aukeaa uuteen välilehteen. Arvostamme myös yksityisesti annettua asiakaspalautetta, jota voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimisto@rentcenter.fi

98% asiakaskyselyihimme vastanneista suosittelisi meitä ystävilleen. Asteikolla 1 - 5 (huono - erinomainen), olemme saaneet vuokrauspalvelun arvosanojen keskiarvoksi 4,5 ja hinta-laatusuhteen keskiarvoksi 4,3.

Asiakkaitamme ovat mm. Autotalo Laakkonen, Cargotech, Empower, Forenom, Hertz, Insta Automation, Kuusakoski Recycling, Länsiö Logistics, Megatrex, Metso Power, Onnibus.com, Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, Pirkanmaan Osuuskauppa, Ramboll, RAY, Ruukki Construction, Valmet VR Track ja Warner Music Finland.

Millaista asiakaspalautetta olette saaneet?

"Sain tekstiilipesurilla puhtaaksi mummin vanhan perintötuolin. En olisi uskonut että sen saa enää puhtaaksi. Olen tarjonnut tuolia moniin pesuloihinkin putsattavaksi, mutta ne eivät ole ottaneet sitä."

"Kiitos hyvästä palvelusta. Olette maineenne veroinen yritys."

"Siisti ja kätevä pikku muuttoauto. Oli mukava ajella ja tavarat pysyivät siisteinä ja ehjinä. Lastausrampit toimivat."

"Kiitokset oikein hyvästä palvelusta sekä luotettavasta autosta. Varmasti tulemme uudestaankin käyttömään palveluitanne kun tarvetta ilmenee."

"Muutto sujui kuin tanssi hyvällä autolla huonosti auratuista teistä huolimatta. Kiitos!"

"Vuokraukseen kohdistuneen reklamaation hoidettiin hyvin vuokraamo puolelta ja asiasta jäi hyvä mieli."

"Olen käyttönyt RentCenterin palveluita useiden vuosien ajan. Hinta-laatusuhde on lyömätön ja palvelu kauttaaltaan asiallista ja joustavaa! En yleensä katsele vieraisiin vuokraamoihin :)"

"RentCenterin olen todennut hyväksi ja luotettavaksi vuokraamoksi. Henkilökunnan kanssa on helppo asioida ja aina oon tarvitessani saanut auton vuokralle, myös joustavuus henkilökunnalla esim. auton palautustilanteessa on kiitettävää :)"

"Palvelu on henkilökohtaista ja ystävällistä. Auto on järjestynyt aina helposti ja kätevästi. Hakutilanteissa joustetaan tarpeen mukaan. Koskaan en ole joutunut pettymään autoon tai saamaani palveluun asioidessani RentCenterissä ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin on löytynyt aina rentcentermäinen ratkaisu."

"Minulle annettiin teillä isompi auto kuin mitä olin varannut, koska tulin ulkomailta pakaaseitteni kanssa. Se oli erittäin ajattelevaista ja ystävällistä."

"Teidän autoja on ollut mukava vuokrailla niiden siisteyden ja uudenveroisuuden myötä. Käytämme Tampereella ensisijaisesti teidän palveluitanne."

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös