RentCenter
YouTube Instagram In English

Millaisia kokemuksia asiakkailla on RentCenteristä?

Asiakaspalautetta voi antaa ja lukea Googlessa Aukeaa uuteen välilehteen ja Facebookissa Aukeaa uuteen välilehteen. Arvostamme myös yksityisesti annettua asiakaspalautetta, jota voi lähettää sähköpostilla toimitusjohtajalle osoitteeseen antti.mantyla@rentcenter.fi

98% asiakaskyselyihimme vastanneista suosittelisi meitä ystävilleen. Asteikolla 1 - 5 (huono - erinomainen), olemme saaneet vuokrauspalvelun arvosanojen keskiarvoksi 4,5 ja hinta-laatusuhteen keskiarvoksi 4,3. Googlessa ja Facebookissa olemme saaneet arvosanaksi yli 4,5/5 tähteä.

Asiakkaitamme ovat mm. Autotalo Laakkonen, Cargotech, Empower, Forenom, Hertz, Insta Automation, Kuusakoski Recycling, Länsiö Logistics, Megatrex, Metso Power, Onnibus.com, Pirkanmaan Osuuskauppa, Ramboll, RAY, Ruukki Construction, Tampereen ammattikorkeakoulu, Valmet, VR Track ja Warner Music Finland.

Meillä on jo yli 25 000 mukavaa ja tyytyväistä asiakasta

Inkeri
5/5
"Suosittelen yksi parhaista autonvuokraus paikoista. Ystävällinen asiakaspalvelu ja hyvä autoon perehdytys."
Dan
4/5
"Hyvä palvelu ja hyvät autot."
Tarja
5/5
"Saimme "muuttopakun" todella pienellä varoitusajalla ja RentCenter pelasti katastrofaalisesti alkaneen päivämme."
Päivi
5/5
"Palvelu yksilöllistä,asiantuntevaa ja hyvää. Autot aina siistit ja hyvin huolletut. Hinta-laatusuhde erinomainen. Vuosikymmenien aikana en ole vielä ikinä pettynyt. Lämpimästi suosittelen."
Hanna
5/5
"Olen vuokrannut auton Tampereen RentCenteriltä useita kertoja. Kaikki toimii aina erinomaisesti. Palvelu on loistavaa, autot luotettavia ja mahdolliset pienet ongelmat hoidetaan nopeasti. Suosittelen!"
Oiva
5/5
"Hyvät autot ja mukavat ihmiset. Suosittelen ehdottomasti!"
Anu
5/5
"Erinomaista palvelua vuokratessamme pakettiauton. Palvelu liikkeessä oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja auto toimi moitteettomasti."
Jari
5/5
"Loistavaa palvelua asiantuntevalla otteella. Autokin oli hyvä ajettava ja todella siisti. Hinta kilpailukykyinen. Suosittelen!"
Päivi
5/5
"Aina tarpeen tullen vuokraan auton , autot kunnossa ja puhtaita ja palvelu aina erinomaista ! Tälläkään kerralla en pettynyt. Hyvää jatkoa !"
Markku
4/5
"Todella ystävällinen palvelu."
Marjo
5/5
"Hyvä palvelu."
Irina
5/5
"Hyvä palvelu ja Georgella sain auton penkit, maton ja terassin kalusteineen puhtaiksi."
Vesa
5/5
"Loistava palvelu ja edulliset hinnat. Suosittelen!"
Eero
5/5
"Loistava ja edullinen sekä monipuolinen valikoika kaikkea."
William
5/5
"Olen käyttänyt tätä yritystä 3 kertaa .... Aina kohtelias ystävällinen ja ajoneuvot puhtaat, hinnat ovat erittäin kohtuulliset
Santtu
5/5
"Ystävällinen palvelu. Tuli fiilis, että tänne asiakas on tervetullut."
Tomi
5/5
"Loistava paikka."
Henry
5/5
"Hyvä asiantunteva palvelu, auto uusi, edullinen ja hyvä ajaa. Kaikki toimii niinku pitää."
Marja-Leena
4/5
"RentCenterin olen todennut hyväksi ja luotettavaksi vuokraamoksi. Henkilökunnan kanssa on helppo asioida ja aina oon tarvitessani saanut auton vuokralle. Myös joustavuus henkilökunnalla esim. auton palautustilanteessa on kiitettävää :)"
Erkki
4/5
"Ystävällinen palvelu ja suksiboxi asennettiin paikalleen ja annettiin ohjeet palauttamisesta. Hinta oli asiallinen tähän tarpeeseen nähden, joten kaikki sujui hyvin. Yöllä sataneen alijäähtyneen veden vuoksi olin myöhässä, mutta siitä huolimatta asennus sujui nopeasti."

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa