RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Kantojyrsimen vuokraus Tampere

Kantojyrsimen vuokraus
84 e / 24 h
42 e / lisävrk
Kantojyrsimellä poistetaan kannot jyrsimällä. Terää liikutetaan pyyhkäisemällä sivuttain kannon päällä ja jyrsin jyrsii kantoa 1-2 cm yhdellä vedolla.

Jyrsittävä kanto voi olla enintään 35 cm korkea ja kanto voidaan jyrsiä 5-10 cm maan pinnana alapuolelta.

Huomioitavia asioita

Kanto katkaistaan moottorisahalla mahdollisimman läheltä maata ennen jyrsimistä. Kannon ympäriltä pitää kaivaa pintamaa pois ja tarkistaa, että maassa ei ole kiviä, metalliesineitä, johtoja tms.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / 24 h tai 30 e / 7 vrk.

Mitat

Kantojyrsin painaa noin 100 kg. Koneen mitat ovat: pituus 180 cm, leveys 80 cm ja korkeus 110 cm.

Kuljetus

Jos noudat koneen itse, lainaamme lastausrampit. Voimme toimittaa lisämaksusta koneen Tampereelle tai ympäryskuntiin. Toimitus maksaa Tampereelle 20 e / suunta ja ympäryskuntiin 30 e / suunta. Kysy toimitusmahdollisuudesta varauslomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi. Koneessa käytetään 98E10 polttoainetta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Voit ladata ohjekirjan tästä Kantojyrsimen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös