RentCenter
YouTube Instagram In English

Kantojyrsimen vuokraus Tampere

Kantojyrsimen vuokraus
129 e / 24 h
70 e / lisävrk
Kantojyrsimellä poistetaan kannot jyrsimällä. Terää liikutetaan pyyhkäisemällä sivuttain kannon päällä. Jyrsin jyrsii kantoa 1-2 cm yhdellä pyyhkäisyllä.

Vuokraamme ammattikäyttöön sopivaa kantojyrsintä, jossa pyörät pysyvät paikallaan ja jyrsinosaa liikutetaan. Edullisemmissa malleissa koko konetta käännellään pyörien päällä. Edullisempiin malleihin verrattuna kääntyvällä jyrsinosalla varustetun kantojyrsimen käyttö on huomattavasti kevyempää.

Jyrsittävä kanto voi olla enintään 35 cm korkea ja kanto voidaan jyrsiä 5 - 10 cm maan pinnan alapuolelle.

Jyrsiminen on kovaa työtä, mutta pihaan tulee todella paljon uutta käyttökelpoista tilaa, joten se on vaivan arvoinen toimenpide.

Huomioitavia asioita

Kanto katkaistaan moottorisahalla mahdollisimman läheltä maata ennen jyrsimistä. Kannon ympäriltä pitää kaivaa pintamaa pois ja tarkistaa, että maassa ei ole kiviä, metalliesineitä, johtoja tms.

Terää ei turvallisuussyistä saa laskea suoraan ylhäältä alas, vaan jyrsintä pitää tehdä pyyhkäisemällä sivuttain kannon päällä. Ylhäältä suoraan alas laskiessa terä voi hypätä esim. kivestä hallitsemattomasti sivulle ja vahingoittaa koneen käyttäjää.

Jos terän väliin jää puun kappale, lastut eivät lennä terästä ja hihnat alkavat luistamaan ja savuamaan. Sammuta moottori ja poista puun kappale.

Konetta käynnistäessä varmista , että etupään tukijalka on alhaalla. Terä lähtee pyörimään heti kun kone käynnistyy.

Kantojyrsintä ei voi käyttää yli 15° alamäessä, koska moottori ei saa polttoainetta tankista. Rinteessä olevan kannon voi jyrsiä kannon alapuolelta.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Polttoaine

Kone palautetaan tankki mahdollisimman tyhjänä polttoainevuotojen estämiseksi.Koneessa käytetään 98E5 polttoainetta tai pienmoottoribensiiniä, jota voi ostaa meiltä 5 litran kanistereissa. Polttoainekanisteri tulee palauttaa koneen mukana.

Mitat ja kuljetus

Kantojyrsimen mitat ovat noin: pituus 180 cm, leveys 80 cm, korkeus 120 cm ja paino 145 kg.

Kuljettaminen vaatii peräkärryn tai pakettiauton, jonka voi tietysti vuokrata meiltä. Lainaamme lastausrampit lastaamista ja purkamista varten. Koneen turvallinen lastaaminen vaatii kaksi henkilöä. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Kantojyrsimen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Kantojyrsimen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa