RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Mitä pitää ottaa huomioon pakettiauton ajamisessa?

Nykyaikaiset pakettiautot ovat henkilöautomaisia ajettavia. Pakettiauton ajaminen ei ole vaikeaa, kun muistaa huomioida auton ulkomitat.

Useimmat muuttojen aikana sattuneet vahingot tapahtuvat muuton jälkeen pihasta lähtiessä, kun kuljettaja on väsynyt. Myös pimeä ja märkä keli lisää vahingon riskiä.

Yleisin vaurio on takalokasuojaan tullut naarmu, joka johtuu siitä, että autolla käännytään estettä ohitettaessa liian aikaisin ja liian jyrkästi. Toiseksi yleisin vaurio on katon sivuun tullut naarmu, joka johtuu siitä, että auton korkeutta ei huomioida. Kolmanneksi yleisin vaurio on peruutusvaurio. Pakettiauton takakulmiin jää katvealueita, joihin ei näe peileistä.

Säästöä meille molemmille

Sekä vuokraamo että vuokraaja säästävät, jos vahinkoja ei tapahdu. Alla olevassa kuvassa ja listassa on mainittu asioita, joita pitää ottaa huomioon ajettaessa pakettiautolla ahtaissa paikoissa.

Pakettiautolla ajaminen
  • Aloita kääntäminen vasta sitten, kun auton takapyörä on ohittanut esteen.
  • Tarkkaile estettä ja auton kylkiä peileistä.
  • Huomioi auton korkeus, joka on ilmoitettu ohjaamossa olevassa tarrassa. Muista huomioida korkeus myös peruuttaessa, ettei katon takaosa osu esim. ulko-oven katokseen.
  • Todella ahtaissa paikoissa ja peruuttaessa nouse autosta tai pyydä kaveria tarkistamaan, ettei vahinkoa tapahdu.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös