RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Vuokraamme kaiken omatoimimuuttoon tarvittavan yhden luukun periaatteella

Omatoimimuutolla voi säästää satasia verrattuna muuttoyrityksen suorittamaan muuttoon. Muuttoautoillamme tehdään yli 2000 omatoimimuuttoa vuodessa, joten meille on kertynyt kokemusta asiakkaiden muuton helpottamisesta. Muuttaminen on rankkaa, RentCenter auttaa.

Tavaroiden kuljetukseen vuokraamme eri kokoisia muuttoautoja ja pienempään muuttoon sopivaa peräkärryä.

Tiedämme, että muuttaminen on rankkaa ja siksi tarjoamme vuokralle laajan valikoiman muuttoa helpottavia muuttovälineitä, kuten muuttolaatikoita ja nokkakärryjä. Voit vuokrata muuttovälineitä, vaikka et vuokraisi autoa meiltä.

Kuormaliinoja saa lainaan toimistostamme vuokrauksen yhteydessä. Toimistostamme voi ostaa yleisimmin tarvittavia pakkaustarvikkeita ja vaatemuuttolaatikoita.

Paljonko omatoimimuutto maksaa?

Muuton hintaan vaikuttavat muuttoon kuluva aika, muuton pituus kilometreissä, muuton ajankohta ja muuttoa helpottavien muuttovälineiden vuokraus. Sivulla on laskettuna muutamien yleisimpien muuttojen hintoja.

Pienen yksiön muutto arkipäivänä Hatanpäältä Kalevaan. H-ryhmän pakettiautoon sopii sohva, sänky ja jonkin verran pieniä tavaroita. Muuton pituus on 9 km ja muutto kestää 2 tuntia. H-ryhmän pakettiauto maksaa arkisin klo 8 - 17 välillä 11,50 e / h + 0,55 e / km. Muuton hinta on 27,95 e + polttoaine.

Yksiön muutto Tampereelta Hämeenlinnaan lauantaina. Muutto tapahtuu kerrostaloissa joissa ei ole hissejä. J-ryhmän pakettiautoon sopii kerralla yksiön tavarat. Muuton pituus on noin 160 km ja muutto kestää 10 tuntia. Edullisin vaihtoehto on Easy price pakettihinta 24 h sisältää 200 kilometriä (130 e).

Muuttoa helpottamaan vuokrataan 15 muuttolaatikkoa pienille tavaroille (3,75 e) ja porraskärryt pesukoneen kuljetukseen portaissa (6 e). Muuton hinta on 139,75 e + polttoaine.

Ison kaksion muutto Rovaniemeltä Tampereelle. L-ryhmän koppimalliseen pakettiautoon sopii kerralla ison kaksion tavarat. Muuton pituus on noin 1500 km ja muutto kestää kaksi päivää. Edullisin vaihtoehto on Easy price viikonloppupaketti sisältää vapaat kilometrit (350 e).

Muuttoa helpottamaan vuokrataan 30 muuttolaatikkoa pienille tavaroille (15 e), nokkakärryt pesukoneen kuljetukseen (12 e), sohvankantoliinat raskaan sohvan kuljetukseen (12 e) ja vaatemuuttolaatikon henkareissa olevien vaatteiden kuljetukseen (6 e). Muuton hinta on 395 e + polttoaine.

Muuta vuokrauksessa huomioitavaa

Polttoaine ei sisälly vuokrahintaan. Vakuutuksen omavastuu pakettiautoissa ja kuorma-autoissa on autoluokasta riippuen 1300 - 1600 e ja sen voi pienentää 15 - 20 e / 24 h 350 - 450 euroon. Emme ole auki viikonloppuna, joten lauantain vuokrauksissa auton voi noutaa perjantaina klo 16 - 17 ja palautus tapahtuu lauantaina klo 23.55 mennessä. Toinen vaihtoehto on hakea avaimet viikolla ja auto lauantaina. Viikonloppupaketti alkaa perjantaina klo 15 ja päättyy maanantaina klo 9 mennessä.

Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös