RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Porraskärryjen vuokraus Tampere

Porraskärryjen vuokraus
12 e / 24 h
(6 e / 24 h autonvuokrauksen yhteydessä)
Porraskarryjen pro vuokraus
18 e / 24 h
(12 e / 24 h autonvuokrauksen yhteydessä)
Enää ei tarvitse kantaa pesukonetta portaissa sormet verillä askeleitaan varoen. Porraskärryillä on helppo kuljettaa pesukone, lipasto, muuttolaatikoita, jääkaappi tai jokin muu paina esine portaissa. Porraskärryt eivät kevennä kuormaa, mutta helpottavat sen käsittelyä.

Porraskärryissä on molemmilla puolilla kolmion muodossa kolme pyörää, joiden avulla avulla porraskärry kiipeää tai laskeutuu rappusissa portaalta portaalle.

Alla olevassa kuvassa näkyy porraskärryjen toimintaperiaate.
Porraskärryjen toimintaperiaate

Porraskärryjä on kahta mallia

100 kg kantava malli sopii esim. pesukoneen ja muiden raskaiden esineiden kuljetukseen.

200 kg kantava ammattilaistasoinen pro-malli on hieman tukevampi, siinä on parempi kahva ja se on varustettu alas taitettavalla jatkonokalla. Pro-malli sopii sekä pesukoneen kuljetukseen että myös painavampien ja isompien tavaroiden, kuten jääkaappipakastimen kuljetukseen.

Huomioitavia asioita

Porraskärryt eivät toimi erittäin jyrkissä tai erittäin lyhytaskelmaisissa portaissa, eivätkä tiukoissa kierreportaissa.

Porraskärryjä voidaan käyttää auton lastaamisessa vuokraamalla lastausrampit.

Mitat ja kuljetus

Porraskärryjen mitat mallista riippuen ovat noin: pituus 45 - 55 cm, leveys 45 - 55 cm, korkeus 120 - 150 cm ja paino 15 - 25 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Kuljettaminen vaatii, että takapenkin selkänojan kääntää alas.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Pesukoneen kuljetus portaissa porraskärryillä

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp