RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Porraskärryjen vuokraus Tampere

Porraskärryjen vuokraus
6 e / 24 h
30 e / 7 vrk
Porraskarryjen pro vuokraus
12 e / 24 h
60 e / 7 vrk
Porraskärryillä on helppo kuljettaa muuttolaatikoita, pesukone, lipasto, jääkaappi tai jokin muu paina esine portaissa. Porraskärryt eivät kevennä kuormaa, mutta helpottavat sen käsittelyä.

Porraskärryissä on molemmilla puolilla kolmion muodossa kolme pyörää, joiden avulla avulla porraskärry kiipeää tai laskeutuu rappusissa portaalta portaalle.

Alla olevassa kuvassa näkyy porraskärryjen toimintaperiaate.
Porraskärryjen toimintaperiaate

Porraskärryjä on kahta mallia

150 kg kantava malli muovipyörillä sopii esim. pesukoneen ja muiden raskaiden esineiden kuljetukseen.

200 kg kantava ammattilaistasoinen malli paremmin rullaavilla umpikumipyörillä ja alas taitettavalla jatkonokalla sopii sekä pesukoneen kuljetukseen että myös painavampien ja isompien tavaroiden, kuten jääkaappipakastimen kuljetukseen.

Huomioitavia asioita

Porraskärryt eivät toimi erittäin jyrkissä tai erittäin lyhytaskelmaisissa portaissa, eivätkä tiukoissa kierreportaissa.

Porraskärryjä voidaan käyttää auton lastaamisessa vuokraamalla lastausrampit.

Mitat ja kuljetus

Porraskärryjen mitat riippuvat mallista ja ovat noin: pituus 45 - 55 cm, leveys 45 - 55 cm ja korkeus 120 - 150 cm, joten ne sopivat useimpiin keskikokoisiin farmariautoihin kääntämällä takapenkkien selkänojat.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Pesukoneen kuljetus portaissa porraskärryillä

Voit vuokrata porraskärryt, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös