RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön

Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön
72 e / 24 h
66 e / lisävrk
Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä.

Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten, savun, tupakan tai ummehtuneen hajun poistamiseen mm. asunnoista, mökeistä ja varastoista. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto huoneesta.

Vuokraamme myös ajoneuvokäyttöön sopivaa pienempää otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön -sivulta.

Otsonoitavasta kohteesta tulee poistaa mahdollisimman suuri osa hajun lähteistä, kuten tupakan tuhka tai eläinten karvat ja hilse. Tuuletusventtiilit ja ilmaraot on hyvä sulkea, jotta otsonin pitoisuus ilmassa pysyy riittävänä.

Otsonigeneraattori asetetaan puhdistettavaan tilaan niin, että virta saadaan tarvittaessa katkaistua otsonoitavan tilan ulkopuolelta.

Useimmissa tapauksissa alle 30 m² tiloissa riittää noin 1,5 tunnin ja alle 60 m² tiloissa alle 2 tunnin otsonointi, mutta useampi käsittely saattaa olla tarpeen hajun voimakkuudesta ja lähteestä riippuen. Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi -sivulta löytyy suuntaa antava lista eri hajujen ja eri kokoisten tilojen otsonoinnin kestosta.

Suurina määrinä pistävän hajuinen otsoni on myrkyllistä aiheuttaen mm. limakalvojen ja silmien ärsytystä. Otsonoitavassa tilassa ei saa oleskella otsonoinnin aikana. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 min, eli esim. 2 tunnin otsonoinnin jälkeen otsoni haihtuu tunnissa, jonka jälkeen tilaa voidaan mennä tuulettamaan.

Ilmoita mahdollisille seinänaapureille käsittelystä ja varmista, että otsoni ei leviä viereisiin huoneistoihin. Asunto-osakeyhtiössä suosittelemme keskustelemaan otsonoinnista isännöitsijän kanssa.

Koneessa on ajastin, joka mahdollistaa sen, että kone voidaan asettaa sammumaan esim. 2 tunnin päästä ja tilaa voidaan mennä tuulettamaan tunti koneen sammumisen jälkeen.

Koneen mitat ovat 46 x 31 x 32 cm ja paino on 7 kg. Otsonigeneraattorin käyttölämpötila on 10 - 40 °C. Otsonin tuotanto on 5000 mg / h ja puhaltimen teho 340 m³ / h.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi

Voit ladata ohjekirjan tästä Otsonaattorin (huoneistokäyttöön) ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös