RentCenter
YouTube Instagram In English

Muuttolaatikoiden vuokraus Tampere

Muuttolaatikoiden vuokraus
0,35 e / 24 h
(0,25 e / 24 h 30 vrk jälkeen)
Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin. Kissat tykkäävät mennä muuttolaatikoihin.

Muuttolaatikot pestään käsin ennen jokaista vuokrausta. Laatikoiden kuivuttua pesutulos tarkistetaan ja tarvittaessa laatikot puhdistetaan vielä mikrokuituliinalla.

Suuntaa antavat muuttolaatikkomäärät ovat noin:
  • yksiö 10 - 20 muuttolaatikkoa
  • kaksio 15 - 30 muuttolaatikkoa
  • kolmio 25 - 50 muuttolaatikkoa
  • omakotitalo 45 - 90 muuttolaatikkoa

Laatikoiden määrää valitessa on hyvä huomioida, että emme ole koskaan kuulleet asiakkaan sanovan, että laatikoita oli liikaa. Sen sijaan kuulemme viikoittain, että laatikoita oli liian vähän.

Pakkaaminen ennen muuttoa onnistuu helposti, kun noutaa muuttolaatikot muutamaa päivää ennen muuttoa. Valmiiksi pakatut laatikot on helppo lastata autoon ja siirtää uuteen asuntoon. Vastaavasti laatikot voi palauttaa muutama päivä muuton jälkeen, kun ne on tyhjennetty.


Hintaesimerkki: 20 kpl muuttolaatikoita noudetaan torstaina klo 15, muutto tehdään viikonloppuna ja muuttolaatikot palautetaan maanantaina klo 9 mennessä. Hinta on 0,35 e / kpl / 24 h x 20 kpl x 3 vrk = 21 e.


Hintaesimerkki: 10 kpl muuttolaatikoita vuokrataan 40 vuorokaudeksi, jotta keittiön tavarat saadaan varastoitua remontin ajaksi. Hinta on 0,35 e / kpl / 24 h x 10 kpl x 30 vrk + 0,25 e / kpl / 24 h x 10 kpl x 10 vrk = 130 e.


Huomioitavia asioita

Laatikoita pakattaessa on hyvä muistaa, että niitä ei pidä pakata liian täyteen. Laatikot kannattaa pakata vain kantokahvan reiän alareunaan saakka, jolloin laatikkoa kannettaessa saadaan hyvä ote. Painavia tavaroita - kuten kirjoja - pakatessa laatikkoa kannattaa välillä kokeilla nostaa, ettei siitä tule liian painava.

Muuttolaatikoiden kuljettamista helpottaa nokkakärryjen vuokraus tai porraskärryjen vuokraus. Pinon päällimmäinen laatikko kannattaa pakata vain puoleen väliin saakka, etteivät tavarat putoa kun laatikkopinoa kallistetaan nokkakärryillä kuljettaessa. Sopiva pino nokkakärryillä kuljetettavaksi on 3 - 4 laatikkoa riippuen laatikoiden painosta. Painavimmat laatikot kannattaa sijoittaa pinon alimmaisiksi.

Mitat ja kuljetus

Muuttolaatikoiden mitat ovat noin: pituus 60 cm, leveys 40 cm ja korkeus 30 cm. Laatikoiden tilavuus on 52 litraa.

Keskikokoiseen henkilöautoon sopii muuttolaatikoita takapenkkien selkänojat kääntämällä noin 15 - 20 kpl ja farmariautoon noin 15 - 25 kpl.

Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta. Jos vuokraat meiltä pelkät laatikot toimitettuna, perimme toimittaessa 100 e panttimaksun, joka hyvitetään vuokrasta laatikoiden palautuessa.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Muuttolaatikoiden pakkaaminen henkilöautoon

Muuttolaatikoiden pakkaaminen ja kuljetus nokkakärryillä

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.

Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa