RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Muuttolaatikoiden vuokraus Tampere

Muuttolaatikoiden vuokraus
0,25 e / 24 h
1,75 e / 7 vrk
Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin.

Muuttolaatikot pestään ennen jokaista vuokrausta. Laatikoiden kuivuttua pesutulos tarkistetaan ja tarvittaessa laatikot puhdistetaan vielä mikrokuituliinalla.

Toimitamme muuttolaatikoita tilanteen mukaan. Kysy toimitusmahdollisuudesta varauslomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Muuttolaatikoiden pituus on 60 cm, leveys 40 cm ja korkeus 30 cm. Tilavuus on 52 litraa.

Suuntaa antavat muuttolaatikkomäärät ovat:
  • yksiö 10 - 20 muuttolaatikkoa
  • kaksio 15 - 30 muuttolaatikkoa
  • kolmio 25 - 50 muuttolaatikkoa
  • omakotitalo 45 - 90 muuttolaatikkoa

Laatikoita pakattaessa on hyvä muistaa, että niitä ei pidä pakata liian täyteen. Laatikot kannattaa pakata vain kantokahvan reiän alareunaan saakka, jolloin laatikkoa kannettaessa saadaan hyvä ote. Painavia tavaroita - kuten kirjoja - pakatessa laatikkoa kannattaa välillä kokeilla nostaa, ettei siitä tule liian painava.

Muuttolaatikoiden kuljettamista helpottaa nokkakärryjen vuokraus tai porraskärryjen vuokraus. Pinon päällimmäinen laatikko kannattaa pakata vain puoleen väliin saakka, etteivät tavarat putoa kun laatikkopinoa kallistetaan nokkakärryillä kuljettaessa. Sopiva pino nokkakärryillä kuljetettavaksi on 3 - 4 laatikkoa riippuen laatikoiden painosta. Painavimmat laatikot kannattaa sijoittaa pinon alimmaisiksi.

Pakkaaminen ennen muuttoa onnistuu helposti, kun noutaa muuttolaatikot muutamaa päivää ennen muuttoa. Keskikokoiseen henkilöautoon mahtuu noin 15 kpl tyhjiä laatikoita ja farmariautoon noin 25 kpl. Valmiiksi pakatut laatikot on helppo lastata autoon ja siirtää uuteen asuntoon. Vastaavasti laatikot voi palauttaa muutama päivä muuton jälkeen, kun ne on tyhjennetty.


Hintaesimerkki: 20 kpl muuttolaatikoita noudetaan torstaina klo 15, muutto tehdään viikonloppuna ja muuttolaatikot palautetaan maanantaina klo 9 mennessä. Hinta on 0,25 e/kpl/vrk * 20 kpl * 3 vrk = 15 e.


Voit vuokrata muuttolaatikoita, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös