RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Höyrypesurin vuokraus Tampere

Höyrypesurin vuokraus
48 e / 24 h
42 e / lisävrk
Höyrypesuri on imevä höyrypuhdistin, eli se puhaltaa noin 140 asteista höyryä ja imee imurilla putsattavan pinnan puhtaaksi. Höyry irrottaa likaa ja desinfioi puhdistettavan pinnan. Höyrypesun jälkeen pinta on hyvä pyyhkiä vielä rätillä tai mikrokuituliinalla, jolloin kaikki irronnut lika saadaan poistettua.

Höyrypesuri on ammattilaistasoinen jatkuvalla höyryntuotolla. Vesisäiliö voidaan täyttää kesken käytön, jolloin höyryä käyttäessä ei tarvitse pitää taukoja. Höyrypesuria käyttäessä voi kyllä tulla niin hiki, että välillä on hyvä pitää juomatauko.

Käyttökohteet

Höyrypesurilla voidaan pestä useimmat pinnat mm. keittiössä, kylpyhuoneessa, saunassa ja wc:ssä. Lisäksi höyrypesuria voidaan käyttää ikkunoiden ja peilien pesuun. Höyrypesuri tekee ikkunoiden pesusta helppoa.

Suosituimpia käyttökohteita ovat:

 • uunin pesu
 • kaakelien ja laattojen pesu
 • kaakelien- ja laattasaumojen puhdistus
 • suihkuseinän pesu
 • lauteiden pesu
 • vessanpöntön pesu
 • näyteikkunoiden pesu

Vuokraukseen sisältyvät:

 • pistesuutin ahtaiden paikkojen puhdistamiseen
 • kapea suutin esim. ikkunoille ja tasoille
 • leveä suutin esim. kylpyhuoneen lattialle
 • metrin jatkovarsi, joka voidaan liittää kaikkiin suuttimiin
 • vesisäiliön täyttöpullo, joka on ehdottomasti palautettava koneen mukana

Huomioitavia asioita

Virtajohdon pituus on 5 m ja letkun pituus 2,5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Höyryn ulostulopaine on suurimmillaan 5,5 bar - säädettävissä myös pienemmäksi - joten on suositeltavaa käyttää kuulosuojaimia ja suojalaseja, sekä suojaavia vaatteita ja kenkiä. Suuresta paineesta johtuen repsottavien silikonien ja halkeilevien maalien kanssa kannattaa olla tarkkana ja höyryttää ne riittävän etäältä, että paine ei riko niitä enempää.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Tehokas kone vaatii paljon virtaa, joten se on hyvä kytkeä pistorasiaan, jossa on 16 A sulake. Yleensä 16 A sulake on mm. pyykinpesukoneen pistorasiassa. Tavallinen 10 A sulake saattaa palaa, jos kone on käytössä täydellä höyry- ja imuteholla.

Höyrypesuri tulee palauttaa likavesisäiliö tyhjättynä.

Mitat ja kuljetus

Höyrypesuri on hieman normaalia imuria suurempi ja painaa 12 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Höyrypesurin käyttökuntoon laitto

Ikkunanpesu höyrypesurilla

Keittön pesu höyrypesurilla

Kylpyhuoneen ja laattasaumojen pesu höyrypesurilla

Höyrypesureita on kahta eri mallia. Voit ladata ohjekirjat tästä Höyrypesurin ohjekirja IPC tai Höyrypesurin ohjekirja Maxima.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös