RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Moottoripyörän kuljetustelineen vuokraus Tampere

Moottoripyörän kuljetustelineen vuokraus
12 e / 24 h
60 e / 7 vrk
Moottoripyörän tai mopon kuljetusteline helpottaa moottoripyörän kuljetusta pakettiautolla tai peräkärryllä. Etupyörä asetetaan telineeseen ja teline lukitaan kuljetusasentoon, jolloin moottoripyörä pysyy pystyssä etupyörän varassa. Ohjaustangon tulee olla suorassa ja sidonta on varmistettava kuormaliinoilla. Näin varmistetaan uuden rakkaan turvallinen kotiinpääsy.

Huomioitavia asioita

Suosittelemme kuljetukseen puolikorkeaa I-ryhmän pakettiautoa, sillä siinä on seisomakorkeus sisällä, jonka ansiosta pyörän käsittely tavaratilassa on helpompaa. Useimmat pyörät mahtuvat myös matalaan H-ryhmän pakettiautoon tai kuomukärryyn.

Suosittelemme myös lastausramppien vuokraamista.

Kuormaliinoja saa lainaan toimistostamme vuokrauksen yhteydessä.

Mitat ja kuljetus

Moottoripyöränkuljetustelineen mitat ovat noin: pituus 70 cm, leveys 60 cm ja korkeus 40 cm, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Moottoripyörän tai mopon kuljetus pakettiautolla tai peräkärryllä

Voit vuokrata moottoripyörän kuljetustelineen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös