RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön

Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön
36 e / 24 h
30 e / lisävrk
Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä.

Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten-, savun-, tupakan- tai ummehtuneen hajun poistamiseen pienistä tiloista, kuten autosta. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto autosta joko myyntiä varten tai ostamisen jälkeen.

Otsoni ei tehoa epäorgaanisiin hajuihin, kuten maalin tai liuottimen hajuun. Otsonointikäsittelyn jälkeen tilaan ei jää kemikaali- tai muita jäämiä.

Vuokraamme myös plasmaionisaattoria, joka sopii hyvin keskikokoisten kohteiden, kuten asuntoautojen, -vaunujen, veneiden ja yksiöiden hajunpoistoon. Plasmaionisaattori ei tuota yhtä paljoa otsonia kuin otsonaattorit ja siksi sitä voi käyttää myös huonommin tuuletettavissa olevassa tilassa. Lue lisää Plasmaionisaattorin vuokraus -sivulta.

Vuokraamme myös huoneistokäyttöön sopivaa suurempaa ja tehokkaampaa otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön -sivulta.

Teemme myös henkilöauton ja pakettiauton otsonointipalveluita. Lue lisää Henkilöauton ja pakettiauton otsonointipalvelu -sivulta.

Käyttöaika

Useimmissa tapauksissa noin 12 tunnin otsonointi riittää, mutta useampi käsittely saattaa olla tarpeen hajun voimakkuudesta ja lähteestä riippuen. Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi -sivulta löytyy suuntaa antava lista eri hajujen ja eri kokoisten tilojen otsonoinnin kestosta.

Huomioitavia asioita

Otsonigeneraattorin käyttölämpötila on -10 - +35 °C. Otsonin tuotanto on 100 mg / h ja puhaltimen teho 50 m³ / h.

Otsonoitavasta kohteesta tulee poistaa mahdollisimman suuri osa hajun lähteistä, kuten tupakan tuhka tai eläinten karvat ja hilse. Vuokraamme tekstiilien pesuun soveltuvaa tekstiilipesuria, jolla esim. auton penkit kannattaa pestä ennen otsonointia. Tekstiilien on hyvä antaa kuivua ennen otsonointia. Lue lisää Tekstiilipesurin vuokraus -sivulta.

Tuuletusventtiilit ja ilmaraot on hyvä sulkea, jotta otsonin pitoisuus ilmassa pysyy riittävänä.

Otsonigeneraattori asetetaan puhdistettavaan tilaan mahdollisimman korkealle, jolloin otsoni leviää ajoneuvoon paremmin.

Suurina määrinä pistävän hajuinen otsoni on myrkyllistä aiheuttaen mm. limakalvojen ja silmien ärsytystä. Otsonoitavassa ajoneuvossa ei saa oleskella otsonoinnin aikana. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 min, eli esim. 12 tunnin otsonoinnin jälkeen otsoni haihtuu 6 tunnissa, jonka jälkeen tilaa voidaan mennä tuulettamaan.

Otsoni haurastuttaa luonnonkumia (lateksia) ja saattaa vaikuttaa huonekasveihin. Poista lateksia sisältävät esineet ja huonekasvit otsonoitavasta tilasta.

Mitat ja kuljetus

Otsonaattorin mitat ovat 17 x 15 x 8 cm ja paino on 1,25 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla ja se on helppo asettaa puhdistettavaan ajoneuvoon.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös