RentCenter
YouTube Instagram In English

Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön

Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön
39 e / 24 h
30 e / lisävrk
Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä.

Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten-, savun-, tupakan- tai ummehtuneen hajun poistamiseen pienistä tiloista, kuten autosta. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto autosta.

Otsoni ei tehoa epäorgaanisiin hajuihin, kuten maalin tai liuottimen hajuun.

Vuokraamme myös plasmaionisaattoria, joka sopii hyvin keskikokoisten kohteiden, kuten asuntoautojen, -vaunujen, veneiden ja yksiöiden hajunpoistoon. Plasmaionisaattori ei tuota yhtä paljoa otsonia kuin otsonaattorit ja siksi sitä voi käyttää myös huonommin tuuletettavissa olevassa tilassa. Lue lisää Plasmaionisaattorin vuokraus -sivulta.

Vuokraamme myös huoneistokäyttöön sopivaa suurempaa ja tehokkaampaa otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön -sivulta.

Käyttöaika

Useimmissa tapauksissa noin 12 tunnin otsonointi riittää, mutta useampi käsittely saattaa olla tarpeen hajun voimakkuudesta ja lähteestä riippuen. Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi -sivulta löytyy suuntaa antava lista eri hajujen ja eri kokoisten tilojen otsonoinnin kestosta.

Huomioitavia asioita

Otsonigeneraattorin käyttölämpötila on -10 - +35 °C. Otsonin tuotanto on 100 mg / h ja puhaltimen teho 50 m³ / h.

Virtajohdon pituus on 50 cm.

Käytä vain yhtä, vähintään 2,5 mm² jatkojohtoa. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa, se on kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Otsonoitavasta kohteesta tulee poistaa mahdollisimman suuri osa hajun lähteistä, kuten tupakan tuhka tai eläinten karvat ja hilse. Vuokraamme tekstiilien pesuun soveltuvaa tekstiilipesuria, jolla esim. auton penkit kannattaa pestä ennen otsonointia. Tekstiilien on hyvä antaa kuivua ennen otsonointia. Lue lisää Tekstiilipesurin vuokraus -sivulta.

Tuuletusventtiilit ja ilmaraot on hyvä sulkea, jotta otsonin pitoisuus ilmassa pysyy riittävänä.

Otsonigeneraattori asetetaan puhdistettavaan tilaan mahdollisimman korkealle, jolloin otsoni leviää ajoneuvoon paremmin.

Suurina määrinä pistävän hajuinen otsoni on myrkyllistä aiheuttaen mm. limakalvojen ja silmien ärsytystä. Otsonoitavassa ajoneuvossa ei saa oleskella otsonoinnin aikana. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 min, eli esim. 12 tunnin otsonoinnin jälkeen otsoni haihtuu 6 tunnissa, jonka jälkeen tilaa voidaan mennä tuulettamaan.

Otsoni haurastuttaa luonnonkumia (lateksia) ja saattaa vaikuttaa huonekasveihin. Poista lateksia sisältävät esineet ja huonekasvit otsonoitavasta tilasta.

Pyyhi pinnat huolellisesti otsonoinnin jälkeen.

Mitat ja kuljetus

Otsonaattorin mitat ovat noin: pituus 17 cm, leveys 15 cm, korkeus 8 cm ja paino 1,25 kg.

Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi ja ionisointi

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Yhteystiedot:
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan
Linkit:

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Pakettiautomme tunnistat nokassa olevasta RC-tarrasta Ylös
Soita
Soita
Varaa tai pyydä tarjous
Varaa tai pyydä tarjous
Whatsappaa
Whatsappaa