RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Otsonaattorin vuokraus ajoneuvokäyttöön

Otsonaattorin vuokraus
54 e / 24 h
48 e / lisävrk
Otsonaattori on otsonigeneraattori, joka muodostaa sähkön avulla ilmaan otsonia. Otsoni on tehokas hajunpoistaja, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja pysyvästi - ei vain peitä niitä.

Otsonaattoria voidaan käyttää esim. eläinten, savun, tupakan tai ummehtuneen hajun poistamiseen ajoneuvoista, kuten auto, asuntoauto, asuntovaunu tai vene. Yleisin käyttökohde on tupakan hajun poisto autosta.

Vuokraamme myös huoneistokäyttöön sopivaa suurempaa ja tehokkaampaa otsonaattoria. Lue lisää Otsonaattorin vuokraus huoneistokäyttöön -sivulta.

Otsonoitavasta kohteesta tulee poistaa mahdollisimman suuri osa hajun lähteistä, kuten tupakan tuhka tai eläinten karvat ja hilse. Tuuletusventtiilit ja ilmaraot on hyvä sulkea, jotta otsonin pitoisuus ilmassa pysyy riittävänä.

Otsonigeneraattori asetetaan puhdistettavaan tilaan niin, että virta saadaan tarvittaessa katkaistua otsonoitavan tilan ulkopuolelta.

Useimmissa tapauksissa noin 12 tunnin otsonointi riittää, mutta useampi käsittely saattaa olla tarpeen hajun voimakkuudesta ja lähteestä riippuen.

Suurina määrinä pistävän hajuinen otsoni on myrkyllistä aiheuttaen mm. limakalvojen ja silmien ärsytystä. Otsonoitavassa ajoneuvossa ei saa oleskella otsonoinnin aikana. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 min, eli esim. 12 tunnin otsonoinnin jälkeen otsoni haihtuu 6 tunnissa, jonka jälkeen tilaa voidaan mennä tuulettamaan.

Koneen mitat ovat 17 x 15 x 8 cm ja paino on 1,25 kg, joten se on helppo asettaa puhdistettavaan ajoneuvoon. Otsonigeneraattorin käyttölämpötila on -10 - +35 °C. Otsonin tuotanto on 100 mg / h ja puhaltimen teho 50 m³ / h.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Ajoneuvon ja huoneiston otsonointi

Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.
Takaisin

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös