RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Ohjeita vuokrattavien muuttovälineiden käyttöön

Iskuporakoneen käyttö -sivulla on ohjeita iskuporakoneen käyttöön.

Kuormansidonta kuormaliinoilla -sivulla on ohjeita kuorman kiinnittämiseen kuormaliinoilla.

Moottoripyörän tai mopon kuljetus pakettiautolla tai peräkärryllä -sivulla on ohjeita moottoripyörän tai mopon kuljetukseen pakettiautolla tai peräkärryllä moottoripyörän kuljetustelinettä ja ramppeja käyttäen.

Muuttolaatikoiden pakkaaminen henkilöautoon -sivulla on näytetty miten henkilöautoon saadaan pakattua mahdollisimman monta tyhjää muuttolaatikkoa.

Muuttolaatikoiden pakkaaminen ja kuljetus nokkakärryillä -sivulla on ohjeita muuttolaatikoiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen nokkakärryillä.

Mönkijän kuljetus pakettiautolla tai peräkärryllä -sivulla on ohjeita mönkijän kuljettamiseen pakettiautolla tai peräkärryllä.

Nokkakärryt nostolavalla käyttö -sivulla on ohjeita nostolavallisen nokkakärryt käyttöön.

Paperisilppurin käyttö -sivulla on ohjeita paperisilppurin käyttöön.

Pesukoneen kuljetus portaissa porraskärryillä -sivulla on ohjeita pesukoneen kuljetukseen portaissa porraskärryjen avulla.

Polkupyörän kuljetus polkupyörän kuljetustelineellä -sivulla on ohjeita polkupyörän kuljetukseen polkupyörän kuljetustelineellä.

Sohvan kantaminen sohvankantoliinoilla ja pianon kantaminen pianonkantoliinoilla -sivulla on ohjeita sohvan kantamiseen sohvankantoliinoilla ja pianon kantamiseen pianonkantoliinoilla.

Kaikista tuotteista ei ole tehty erillistä ohjesivua. Jos tuotteen mukana on toimitettu ohjekirja, sen voi ladata täältä.

Iskuporakoneen ohjekirja

Paperisilppurin ohjekirja

Tarratulostimen ohjekirja

Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp