RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Suksiboksin vuokraus Tampere

Suksiboksien vuokraus
79 e / 7 vrk
119 e / 10 vrk
Suksiboksissa saa kuljetettua mm. sukset, lumilaudat, harrastevälineet, lastenvaunut ja kevyet matkatavarat. Suksiboksi sopii myös kesän lomamatkoihin, jolloin tavaraa on usein mukana enemmän kuin takakonttiin mahtuu. Suksiboksi on lukittavissa.

Suksiboksiin mahtuvat viiden hengen lasketteluvarusteet. Suksiboksin mitat ovat noin: pituus 2,0 m, leveys 0,6 m, korkeus 0,3 m ja tilavuus 400 l. Valmistaja ilmoittaa, että boksiin sopivat 220 cm pitkät sukset. Suksiboksi painaa noin 20 kg ja kantavuus on noin 70 kg. Kantavuudessa tulee huomioida myös auton suurin sallittu kattokuorma.

Lähes aina suksiboksi vuokrataan 7 vrk ajaksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - perjantai 8.11. klo 14) tai kahdeksi viikonlopuksi ja viikoksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - maanantai 11.11. klo 14). Tämän takia meillä on 7 vrk ja 10 vrk pakettihinnat. Voit kysyä tarjousta myös muille ajoille.

Ajankohtaista

Valitettavasti kaikki suksiboksit on varattu hiihtoloman ajaksi alkaen 25.2. Jos autossasi on suksiluukku, vuokraa Koukkuboksi muille matkatavaraoille, niin saat hyödynnettyä suksiluukkua.

Huomioitavia asioita

Autamme asiakasta suksiboksin asennuksessa. Suksiboksin voi palauttaa koodihalliin toimistomme ollessa suljettuna, mutta silloin emme valitettavasti pääse auttamaan suksiboksin pois ottamisessa.

Suksiboksi asennetaan poikittaisiin taakkatelineisiin. Emme vuokraa merkki- ja mallikohtaisia taakkatelineitä. Vuokraamme taakkatelineitä, jotka sopivat suurimpaan osaan kattokaiteilla varustetuista autoista. Telineet on hyvä käydä sovittamassa etukäteen, sillä ne eivät sovi kaikkiin kattokaiteisiin. Vuokraamme taakkatelineitä vain suksiboksin kanssa. Taakkatelineistä saattaa jäädä pienet jäljet kattokaiteisiin. Taakkatelineiden hinta on 19 e / vuokraus.

Asennathan omat telineesi autoosi ennen suksiboksin noutoa. Emme asenna asiakkaan taakkatelineitä. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen etureunasta takimmaisen takareunaan voi olla enintään 95 cm. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen takareunasta takimmaisen etureunaan pitää olla vähintään 50 cm. Taakkatelineen leveys (auton pituussunnassa) voi olla 9 cm ja korkeus 3,5 cm.

Joissakin autoissa tavaratilan luukku voi osua suksiboksiin, kun luukun avaa. Jos auton kattolinja laskee voimakkaasti taakse päin, suksiboksi saattaa pitää ujeltavaa ääntä. Tämän voi estää teippaamalla suksiboksin pohjasta kiinnikkeiden aukot umpeen.

Tarkista suksiboksin kiinnitys muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp