RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Suksiboksin vuokraus Tampere

Suksiboksien vuokraus
79 e / 7 vrk
119 e / 10 vrk
Suksiboksissa saa kuljetettua mm. sukset, lumilaudat, harrastevälineet, lastenvaunut ja kevyet matkatavarat. Suksiboksi sopii myös kesän lomamatkoihin, jolloin tavaraa on usein mukana enemmän kuin takakonttiin mahtuu. Suksiboksi on lukittavissa.

Suksiboksin mitat ovat noin: pituus 2,0 m, leveys 0,6 m, korkeus 0,3 m ja tilavuus 400 l. Valmistaja ilmoittaa, että boksiin sopivat enintään 215 cm pitkät sukset ja kerralla viiden hengen lasketteluvarusteet. Suksiboksi painaa noin 20 kg ja kantavuus on noin 50 kg. Kantavuudessa tulee huomioida myös auton suurin sallittu kattokuorma.

Lähes aina suksiboksi vuokrataan 7 vrk ajaksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - perjantai 8.11. klo 14) tai kahdeksi viikonlopuksi ja viikoksi (esim. perjantai 1.11. klo 14 - maanantai 11.11. klo 14). Tämän takia meillä on 7 vrk ja 10 vrk pakettihinnat. Voit kysyä tarjousta myös muille ajoille.

Huomioitavia asioita

Autamme asiakasta kuljetusboksin asennuksessa. Kuljetusboksin voi palauttaa koodihalliin toimistomme ollessa suljettuna, mutta silloin emme valitettavasti pääse auttamaan kuljetusboksin pois ottamisessa.

Suksiboksi asennetaan poikittaisiin taakkatelineisiin. Emme vuokraa merkki- ja mallikohtaisia taakkatelineitä. Vuokraamme taakkatelineitä, jotka sopivat suurimpaan osaan kattokaiteilla varustetuista autoista. Vuokraamme taakkatelineitä vain suksiboksin kanssa. Taakkatelineistä saattaa jäädä pienet jäljet kattokaiteisiin. Taakkatelineiden hinta on 19 e / vuokraus.

Telineet on hyvä käydä sovittamassa etukäteen, sillä ne eivät sovi kaikkiin kattokaiteisiin. Kokemustemme mukaan yleismalliset taakkatelineet eivät sovi ainakaan seuraaviin tai vastaaviin autoihin: Mitsubishi Outlander 2020, Dacia Duster 2017, Kia Ceed 2012-2018, Audi Q7 2015. Joissakin Volvo XC60 ja XC90 -malleissa on ura molemmilla puolilla kattokaidetta. Kyseisiin kattokaiteisiin ei sovi yleismallinen taakkateline, mutta esim. Biltema myy edullisesti sopivia taakkatelineitä.

Asennathan omat telineesi autoosi ennen suksiboksin noutoa. Emme asenna asiakkaan taakkatelineitä. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen etureunasta takimmaisen takareunaan voi olla enintään 95 cm. Taakkatelineiden väli etummaisen telineen takareunasta takimmaisen etureunaan pitää olla vähintään 50 cm. Taakkatelineen leveys (auton pituussunnassa) voi olla 9 cm ja korkeus 3,5 cm.

Joissakin autoissa tavaratilan luukku voi osua suksiboksiin, kun luukun avaa.

Jos auton kattolinja laskee voimakkaasti taakse päin, suksiboksi tai taakkatelineet saattavat pitää ujeltavaa ääntä. Tämän voi estää teippaamalla suksiboksin pohjasta kiinnikkeiden aukot ja taakkatelineistä kiinnikkeen hahlot umpeen. Jos telineet ja boksin pitäisi aina samassa autossa, niin aukkoihin ja hahloihin saisi pysyvät tiivisteet. Vuokrakäytössä joka autossa kiinnikkeet ovat vähän eri paikassa ja sen takia sopivia tiivisteitä ei ole mahdollista tehdä.

Tarkista suksiboksin ja taakkatelineiden kiinnitys muutaman kilometrin ajon jälkeen.

Kannen lukitsemiseen ei tarvita voimaa. Jos avain ei käänny lukossa kevyesti, paina kansi kiinni paremmin.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Suksiboksin ja taakkatelineiden asennus ja käyttö

Voit vuokrata tämän tuotteen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme käytä evästeitä.

Ylös WhatsApp