RentCenter Soita
YouTube Instagram In English

Aggregaatin / generaattorin vuokraus Tampere

Aggregaatin vuokraus
49 e / 24 h
249 e / 7 vrk
Aggregaattia käytetään sähkön tuottamiseen polttomoottorin pyörittämän generaattorin avulla esim. rakennustyömaalla tai sähkökatkon aikana.

Aggregaatin jatkuva teho on 3,6 kW ja maksimiteho 5,5 kW. Aggregaatissa on monipuoliset liitännät: 3 x 230 V pistorasia ja 1 x 400 V 3-vaihepistorasia. Käytössä voi olla joko 230 V tai 400 V. Teho riittää hyvin raskaille työkoneille, kuten betonimyllylle tai sirkkelille.

Huomioitavia asioita

Melutaso on 97 dB (4 metrissä), joten laitteen läheisyydessä on käytettävä kuulonsuojaimia.

Aggregaattia saa käyttää vain hyvin tuuletetussa tilassa ja se tulee suojata vedeltä ja lumelta.

Sähkölaitteen tulee irrottaa pistokkeista aggregaatin käynnistyksen ajaksi.

Polttoaine

Polttoaine on 98E5 tai pienmoottoribensa. Aggregaatissa on 25 litran tankki ja täydellä tankillisella polttoainetta se toimii noin 9,5 tuntia.

Mitat ja kuljetus

Aggregaatin mitat ovat noin: pituus 67 cm, leveys 69 cm, korkeus 57 cm ja paino 90 kg. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla. Kuljettaminen vaatii, että lastauskorkeus on matala, koska aggregaatti painaa 90 kg. Voit kysyä tarjouksen myös toimituksesta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Voit ladata ohjekirjan tästä Aggregaatin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 12 - ma klo 12) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 17 tai sopimuksen mukaan

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp