RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Aggregaatin, eli generaattorin, vuokraus Tampere

Aggregaatin, eli generaattorin, vuokraus
48 e / 24 h
240 e / 7 vrk
Aggregaattia käytetään sähkön tuottamiseen polttomoottorin pyörittämän generaattorin avulla esim. rakennustyömaalla tai sähkökatkon aikana.

Aggregaatin jatkuva teho on 3,6 kW ja maksimiteho 5,5 kW. Aggregaatissa on monipuoliset liitännät: 3 x 230 V pistorasia ja 1 x 400 V 3-vaihepistorasia. Käytössä voi olla joko 230 V tai 400 V. Teho riittää hyvin raskaille työkoneille, kuten betonimyllylle tai sirkkelille.

Huomioitavia asioita

Melutaso on 97 dB (4 metrissä), joten laitteen läheisyydessä on käytettävä kuulonsuojaimia.

Aggregaattia saa käyttää vain hyvin tuuletetussa tilassa ja se tulee suojata vedeltä ja lumelta.

Sähkölaitteen tulee irrottaa pistokkeista aggregaatin käynnistyksen ajaksi.

Polttoaine

Polttoaine on 98E10 tai pienmoottoribensa. Aggregaatissa on 25 litran tankki ja täydellä tankillisella polttoainetta se toimii noin 9,5 tuntia.

Mitat ja kuljetus

Aggregaatti painaa 90 kg. Aggregaatin mitat ovat: pituus 67 cm, leveys 59 cm ja korkeus 57 cm. Aggregaatti sopii useimpiin keskikokoisiin henkilöautoihin kääntämällä takapenkkien selkänojat, mutta liian korkealla oleva lastausaukko hankaloittaa painavan koneen lastausta.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Voit ladata ohjekirjan tästä aggregaatin ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös