RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Polkupyörän kuljetustelineen vuokraus Tampere

Polkupyörän kuljetustelineen vuokraus
6 e / 24 h
30 e / 7 vrk
Polkupyörän kuljetusteline helpottaa polkupyörän kuljetusta pakettiautolla tai kuomukärryllä ja säästää tilaa tavaratilasta. Teline kiinnitetään vetokoukkuun tai kuomukärryissämme aisaan asennettuun kiinnityspisteeseen. Telineessä kuljetetttuna polkupyörän ketjut ja rasvaiset osat eivät likaa muita muuttotavaroita.

Telineellä voidaan kuljettaa kaksi tavallista polkupyörää. Telineen suurin sallittu kuorma on 30 kg.

Polkupyörä asetetaan telineen varsien päälle ja kiinnitetään hihnoilla. Pyörää kiinnittäessä on huomioitava, että auton takavalot eivät saa peittyä.

Huomioitavia asioita

Jos vuokraat pakettiauton meiltä ja haluat kiinnittää telineen siihen, niin useimmissa H - K -ryhmän autoissa on vetokoukku. Mainitse vetokoukun tarve varatessasi autoa.

Mitat ja kuljetus

Telineen mitat ovat kokoontaitettuna noin: pituus 55 cm ja leveys 40 cm, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Polkupyörän kuljetus polkupyörän kuljetustelineellä

Voit vuokrata polkupyörän kuljetustelineen, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös