RentCenter Soita Varaa
YouTube Instagram In English

Paperisilppurin vuokraus Tampere

Paperisilppurin vuokraus
24 e / 24 h
120 e / 7 vrk
Paperisilppuri on asiakirjatuhooja, jolla voidaan tuhota paperit, DVD/Blu-Ray -levyt ja luottokortit. Paperisilppurilla papereiden tuhoaminen on huomattavasti helpompaa kuin repimällä ja lopputulos on tietoturvallisuuden kannalta parempi, eikä kaikilla ole takkaa...

Koneeseen voidaan syöttää kerralla 16 arkkia. Arkit voidaan syöttää poistamatta niittejä ja klemmareita. Ristiin leikkaava terä tuhoaa paperit DIN 3 -turvaluokituksen mukaisesti, joka riittää luottamuksellisiin asiakirjoihin. Yhtäjaksoinen käyttöaika on 10 minuuttia.

Mitat ja kuljetus

Paperisilppurin mitat ovat noin: pituus 25 cm, leveys 40 cm, korkeus 50 cm ja paino 15 kg, joten sen saa kuljetettua henkilöautolla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Paperisilppurin käyttö

Voit vuokrata paperisilppurin, vaikka et vuokraisi autoa meiltä. Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös