RentCenter Soita
YouTube Instagram In English
Koronaviruksesta johtuen poikkeukselliset aukioloajat. Katso tarkemmat tiedot etusivulta.

Klapikoneen vuokraus Tampere

Klapikoneen vuokraus
33 e / 24 h
27 e / lisävrk
Klapikoneen vuokraus sivutasot
Klapikoneessamme
on kätevät sivutasot
Usein klapikone - eli puunhalkaisukone - vuokrataan, jotta saadaan pilkottua haloiksi esim. hankalat pihakoivut, joiden halkaiseminen kirveellä on vaikeaa. Monesti ensimmäisten käyttökokemusten jälkeen myös helpommat puut halotaan koneella, koska kone on niin tehokas.

Sähkökäyttöinen klapikone on hiljainen, tehokas ja turvallinen, kunhan noudatetaan käyttö- ja turvallisuusohjeita. Kone sopii halkaisijaltaan alle 25 cm ja pituudeltaan 20 - 52 cm puille. Koneen puristusvoima on 5 tonnia.

Klapikonetta on helppo käyttää. Puu asetetaan koneen päälle kiilan ja halontyöntimen väliin. Halontyönnin työntää puun kiilaa päin, jolloin puu halkeaa. Korkeat jalat helpottavat työskentelyä. Konetta ohjataan kaksi kättä vaativalla katkaisimella, jolloin kädet eivät jää vahingossa puristuksiin.

Klapikoneen sivutasot helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä huomattavasti. Halkaistut puut eivät putoa maahan, vaan sivutasoille, josta ne saa helposti joko heitettyä puukasaan tai tarvittaessa halkaistua uudelleen.

Huomioitavia asioista

Klapikoneen tulee olla tasaisella maalla. Klapikoneen halontyönnin liikkuu hydrayliöljyn välityksellä ja hydraulipumppu ei saa öljyä, jos öljysäiliö on liian vinossa.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus.

Älä anna alaikäisten työskennellä koneella. Konetta saa käyttää ja sen lähellä saa olla vain yksi henkilö kerrallaan.

Virtajohdon pituus on 1,5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön. Suosittelemme käyttämään 16 A sulakkeella varustettua pistorasiaa.

Mitat ja kuljetus

Klapikoneen mitat ovat noin: pituus 135 cm, leveys 62 cm, korkeus 109 cm ja paino 48 kg.

Klapikoneen jalat ja tasot voi irrottaa, jolloin mitat ovat noin: pituus 110 cm, leveys 40 cm ja korkeus 66 cm. Kuljettaminen on mahdollista useimmilla henkilöautoilla.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Klapikoneen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Klapikoneen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 14 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta noudettaessa opastuksen tuotteen käyttöön.
Sijainti ja aukioloajat:
Auki arkisin klo 8 - 17 (Koronan takia voi olla poikkeuksia)

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös WhatsApp