RentCenter Soita Varaa
YouTube In English

Klapikoneen vuokraus Tampere

Klapikoneen vuokraus
30 e / 24 h
24 e / lisävrk
Usein klapikone - eli puunhalkaisukone - vuokrataan, jotta saadaan pilkottua haloiksi esim. hankalat pihakoivut, joiden halkaiseminen kirveellä on vaikeaa.

Sähkökäyttöinen klapikone on hiljainen, tehokas ja turvallinen. Kone sopii halkaisijaltaan alle 25 cm ja pituudeltaan 20 - 52 cm puille. Koneen puristusvoima on 5 tonnia.

Klapikonetta on helppo käyttää. Puu asetetaan koneen päälle kiilan ja halontyöntimen väliin. Halontyönnin työntää puun kiilaa päin, jolloin puu halkeaa. Korkeat jalat helpottavat työskentelyä. Konetta ohjataan kaksi kättä vaativalla katkaisimella, jolloin kädet eivät jää vahingossa puristuksiin.

Vuokraamme myös noin viisi kertaa nopeaa ja hieman tehokkaampaa pikahalkomakonetta. Yksin työskennellessä pikahalkomakone on jopa 10 kertaa nopeampi, sillä halot eivät putoa maahan vaan halkaisupöydälle, josta ne saa helposti siirrettyä koneeseen uutta halkaisua varten.

Huomioitavia asioista

Klapikoneen tulee olla tasaisella maalla. Klapikoneen halontyönnin liikkuu hydrayliöljyn välityksellä ja hydraulipumppu ei saa öljyä, jos öljysäiliö on liian vinossa.

Työskennellessä on käytettävä suojalaseja ja kuulosuojaimia. Jalat on hyvä suojata esim. kumisaappailla tai turvakengillä ja muu vartalo peittävillä vaatteilla.

Meiltä voi vuokrata metsurin kypärän, jossa yhdistyvät kuulo-, naama-, niska- ja pääsuojaus. Hinta on 6 e / 24 h tai 30 e / 7 vrk.

Virtajohdon pituus on 1,5 m. Jos jatkojohtona käytetään johtokelaa on se kelattava täysin auki. Kelalla ollessa johdon vastus nousee niin suureksi, että teho ei riitä koneen käyttöön.

Mitat ja kuljetus

Klapikoneen mitat ovat jalat paikallaan: pituus 130 cm, leveys 62 cm, korkeus 95 cm ja paino 48 kg.

Kuljetusta varten jalat voidaan irrottaa, jolloin mitat ovat: pituus 110 cm, leveys 25 cm ja korkeus 50 cm, jolloin kone sopii useimpiin keskikokoisiin henkilöautoihin.

Ohjeita tuotteen käyttöön

Klapikoneen käyttö

Voit ladata ohjekirjan tästä Klapikoneen ohjekirja.

Viikonlopulta (pe klo 15 - ma klo 9) veloitetaan kahden vuorokauden hinta. Annamme tuotetta vuokrattaessa opastuksen tuotteen käyttöön. Toimimme Autovuokraamo RentCenterin tiloissa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Ylös